Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Niclas Wahlgren om relationen till Laila Bagge: "Inte vänner"

- 26/02/2019, 17:10

Niclas Wahlgren och Laila Bagge var gifta mellan år 2010-2014. Laila är nu tillsammans med Korosh, och Niclas är singel. Nu berättar Niclas om hur relationen till hans ex-fru ser ut.

Idag är Laila Bagge, 45, tillsammans med sin sambo Korosh Kananian, 28. Men innan dess var Laila gift med Niclas Wahlgren, 53. 

Niclas och Laila blev ett par år 2009 efter att de klickade under inspelningen av "Let's Dance". Ett år senare vankades det bröllop, men år 2014 valde de att skilja sig.

Många är nyfikna på hur det tidigare parets relation ser ut idag – och det avslöjade Niclas i direktsändning i radiokanalen NRJ. 

Laila Bagge och Niclas Wahlgren
Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades i Let's Dance. Här ser vi på dom på en Let's Dance-efterfest år 2009. Året därpå gifte sig Laila och Niclas. Bildkälla: Stella Pictures

En lyssnare hade skickat in en fråga om Niclas och Laila är vänner och om de kan hänga med varandra, skriver Expressen.

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra, berättade Niclas i NRJ.

Han tillade att de "absolut inte är ovänner" heller. Men det blir ingen "middag eller bowling" inom den närmsta framtiden för Niclas och Laila.

– Det är som de säger 'det krävs två för att tälja en barkbåt', säger Niclas i NRJ.

Niclas blev nyligen singel efter uppbrottet från träningsprofilen Julia Friberg, 39. Niclas och Julia hade börjat skriva med varandra på Instagram, men efter tre månaders dejtande så var det alltså över.

Bagge är å sin sida inne på sitt fjärde år med Korosh. I sin nystartade podcast Roger & Laila, som Laila driver med radiokollegan Roger Nordin, så berättade Laila i första avsnittet om sin relation. 

Korosh Kananian och Laila Bagge
Korosh Kananian och Laila Bagge har varit ett par i lite mer än fyra år. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Förutom äktenskapet med Anders Bagge så har Lailas relationer tagit slut efter fem år. Laila har lärt sig av sina misstag och vill inte gå runt och bära på något som man egentligen ska prata ut om. Hon ser nu till att vårda sitt förhållande.

– Jag vill inte göra samma misstag, berättade Laila i podcasten, något som Nyheter24 rapporterade om igår.

Har du bra kontakt med ditt ex?