Laila Bagge och Niclas Wahlgren var gifta i fyra år.
Nu berättar Niclas Wahlgren om hur relationen till hans ex-fru Laila Bagge ser ut. - Foto: Stella Pictures

Niclas Wahlgren om relationen till Laila Bagge: "Inte vänner"

Niclas Wahlgren och Laila Bagge var gifta mellan år 2010-2014. Laila är nu tillsammans med Korosh, och Niclas är singel. Nu berättar Niclas om hur relationen till hans ex-fru ser ut.


Idag är Laila Bagge, 45, tillsammans med sin sambo Korosh Kananian, 28. Men innan dess var Laila gift med Niclas Wahlgren, 53. 

Niclas och Laila blev ett par år 2009 efter att de klickade under inspelningen av "Let's Dance". Ett år senare vankades det bröllop, men år 2014 valde de att skilja sig.

Många är nyfikna på hur det tidigare parets relation ser ut idag – och det avslöjade Niclas i direktsändning i radiokanalen NRJ. 

Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades i Let's Dance. Här ser vi på dom på en Let's Dance-efterfest år 2009. Året därpå gifte sig Laila och Niclas. Bildkälla: Stella Pictures

En lyssnare hade skickat in en fråga om Niclas och Laila är vänner och om de kan hänga med varandra, skriver Expressen.

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra, berättade Niclas i NRJ.

Han tillade att de "absolut inte är ovänner" heller. Men det blir ingen "middag eller bowling" inom den närmsta framtiden för Niclas och Laila.

– Det är som de säger 'det krävs två för att tälja en barkbåt', säger Niclas i NRJ.

Niclas blev nyligen singel efter uppbrottet från träningsprofilen Julia Friberg, 39. Niclas och Julia hade börjat skriva med varandra på Instagram, men efter tre månaders dejtande så var det alltså över.

Bagge är å sin sida inne på sitt fjärde år med Korosh. I sin nystartade podcast Roger & Laila, som Laila driver med radiokollegan Roger Nordin, så berättade Laila i första avsnittet om sin relation. 

Korosh Kananian och Laila Bagge har varit ett par i lite mer än fyra år. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Förutom äktenskapet med Anders Bagge så har Lailas relationer tagit slut efter fem år. Laila har lärt sig av sina misstag och vill inte gå runt och bära på något som man egentligen ska prata ut om. Hon ser nu till att vårda sitt förhållande.

– Jag vill inte göra samma misstag, berättade Laila i podcasten, något som Nyheter24 rapporterade om igår.

/
Har du bra kontakt med ditt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skådespelaren Frances Sternhagen är död

1 timme sedan

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan
​Den amerikanska ”Sex and the city”-skådespelerskan Frances Sternhagen har dött. Hon blev 93 år gammal.

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

1 timme sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

1 timme sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.