Laila Bagge och Niclas Wahlgren var gifta i fyra år.
Nu berättar Niclas Wahlgren om hur relationen till hans ex-fru Laila Bagge ser ut. - Foto: Stella Pictures

Niclas Wahlgren om relationen till Laila Bagge: "Inte vänner"

Niclas Wahlgren och Laila Bagge var gifta mellan år 2010-2014. Laila är nu tillsammans med Korosh, och Niclas är singel. Nu berättar Niclas om hur relationen till hans ex-fru ser ut.


Idag är Laila Bagge, 45, tillsammans med sin sambo Korosh Kananian, 28. Men innan dess var Laila gift med Niclas Wahlgren, 53. 

Niclas och Laila blev ett par år 2009 efter att de klickade under inspelningen av "Let's Dance". Ett år senare vankades det bröllop, men år 2014 valde de att skilja sig.

Många är nyfikna på hur det tidigare parets relation ser ut idag – och det avslöjade Niclas i direktsändning i radiokanalen NRJ. 

Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades i Let's Dance. Här ser vi på dom på en Let's Dance-efterfest år 2009. Året därpå gifte sig Laila och Niclas. Bildkälla: Stella Pictures

En lyssnare hade skickat in en fråga om Niclas och Laila är vänner och om de kan hänga med varandra, skriver Expressen.

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra, berättade Niclas i NRJ.

Han tillade att de "absolut inte är ovänner" heller. Men det blir ingen "middag eller bowling" inom den närmsta framtiden för Niclas och Laila.

– Det är som de säger 'det krävs två för att tälja en barkbåt', säger Niclas i NRJ.

Niclas blev nyligen singel efter uppbrottet från träningsprofilen Julia Friberg, 39. Niclas och Julia hade börjat skriva med varandra på Instagram, men efter tre månaders dejtande så var det alltså över.

Bagge är å sin sida inne på sitt fjärde år med Korosh. I sin nystartade podcast Roger & Laila, som Laila driver med radiokollegan Roger Nordin, så berättade Laila i första avsnittet om sin relation. 

Korosh Kananian och Laila Bagge har varit ett par i lite mer än fyra år. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Förutom äktenskapet med Anders Bagge så har Lailas relationer tagit slut efter fem år. Laila har lärt sig av sina misstag och vill inte gå runt och bära på något som man egentligen ska prata ut om. Hon ser nu till att vårda sitt förhållande.

– Jag vill inte göra samma misstag, berättade Laila i podcasten, något som Nyheter24 rapporterade om igår.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du bra kontakt med ditt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".