Samir Badran Sigrid
Samir Badran väljer nu att öppna upp lite mer angående uppbrottet från SIgrid. - Foto: Stella Pictures

Samir Badran om uppbrottet från Sigrid: "Ville att det skulle ta slut"

Det är i podcasten "Det är inte hybris om det är sant" med Anis Don Demina som Samir Badran nu väljer att öppna upp om uppbrottet från Let's Dance-profilen Sigrid Bernson.


Snart två år har gått sedan Samir Badran var med och tävlade i Tv4:s succéprogram Let's Dance. I tävlingen dansade han tillsammans med Sigrid Bernson, och under tävlingens gång växte kärleken fram mellan dem. Det hela slutade med att  profilerna blev tillsammans, och de har haft ett tillsynes kärleksfullt och dramafritt förhållande. 

Men för cirka en månad sedan skrev Sigrid ut att förhållandet tagit slut, och att hon blivit dumpad av Samir. 

"Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå  Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort."

Sigrid har varit väldigt öppen och ärlig med sin sorg och att hon haft det väldigt jobbigt. Bildkälla: Sigrid Bernson Instagram

Frågorna har varit många, och det har spekulerats i om det var Samirs utbrändhet som gjorde att känslorna helt enkelt försvann, eller om det var någon specifik händelse som ägt rum som fått ex-paret att gå skilda vägar. 

I podden "Det är inte hybris om det är sant" väljer nu Samir att berätta lite om känslorna kring uppbrottet. Samir berättar att han inte kan gå in på detaljer – för Sigrids skull. Bildkälla: Stella Pictures

– Det var jag som gjorde slut och jag var ganska bestämd med att jag ville att det skulle ta slut. Jag tror Sigrid tyckte det var fett jobbigt alltså. Hon snackade med en polare till mig och berättade lite. Det blir lite hårdare alltså med tanke på att det blir så jävla många som blir involverade i hela grejen. Det är inte bara ens familj som ska in och fråga, alla ska in och fråga, säger han. 

Men exakt vad det var som fick honom att göra slut – det vill han inte berätta. 

– Jag kan inte ta det här. Jag är ledsen bror, det är för känsligt. För hennes skull, avslutar han.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!