Tilde de Paula Eby
Tilde de Paula gifte sig i november 2012 med musikern Thomas Eby från Hoffmaestro. - Foto: Stella Pictures

Allt om Tilde de Paulas make och tidigare relationer

För den som är nyfiken på Tilde de Paula Ebys relationer kan man spana in hennes medverkan i Renées brygga. I avsnittet öppnar Tilde upp om relationen till sin make, barnen, exen och sin ångest. "Min man gjorde mig hel".


Tilde de Paula Eby är en av Sveriges absolut mest folkkära programledare. Under årens gång har vi bland annat sett henne i Måndagsklubben, Nyhetsmorgon, Let's Dance, Hela Sverige bakar och Hela kändis-Sverige bakar. Nu senast har hon varit programledare för TV4:s satsning Efter Fem.

Både 2016 och 2017 vann hon statyett på Kristallengalan för bästa kvinnliga programledare. 

Renées brygga har blivit ett favoritprogram för många. I programmet träffar Renée Nyberg kända profiler under en heldag och pratar om livet. I ett av avsnitten gästar komikern Daniel Norberg och Lill Lindfors tillsammans med just Tilde de Paula Eby.

Under samtalet med Tilde frågar Renée om det är många som ifrågasatt det faktum att Tilde har fyra stycken barn med tre olika pappor.

Tilde de Paula Eby är en av landets mest folkkära programledare. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag har varit väldigt noga med att hålla borta negativa åsikter om mig som människa. Jag är ganska hudlös och suger in allt folk tycker. Det kan skapa en ångest som sitter kvar och fräter inifrån. Därför måste jag skjuta bort folks elaka åsikter så gott det går, berättar Tilde. 

– Jag har varit väldigt orolig över att det ska påverka barnen. Den största matchen man alltid har fokus på som mamma är att barnen ska må bra, fortsätter hon. 

I avsnittet får varje gäst skåla för någon de ser upp till och Tilde väljer då att skåla för sin man. 

I dag är hon gift med musikern Thomas de Paula Eby - som hon har sonen Iliyah tillsammans med. Sönerna Elian och Zion har hon med författaren Daniel Möllberg

Dottern Naemi har hon tillsammans med Fredrik Bjuhr.

Här tillsammans med exet Daniel Möllberg och deras gemensamma söner. Bildkälla: Stella Pictures
Här tillsammans med Fredrik Bjuhr 2004. Bildkälla: Stella Pictures
Tilde de Paula gifte sig i november 2012 med musikern Thomas Eby från Hoffmaestro och paret är idag kära och lyckliga. Bildkälla: Stella Pictures

Under middagen i Renées brygga får varje gäst skåla för någon. Tilde väljer då att skåla för sin make Thomas.

– Jag vill skåla för min make Thomas. För att han ser mig när jag är liten, när jag är dum, när jag är ful och när jag är hopplös. Med honom kan jag vara mitt sämsta jag och ändå räcka till. Så han har gjort mig hel. Så skål för min man Thomas, säger Tilde. 

Renées brygga ser du på TV4 Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.