Carina Berg berättar om händelsen på TV4-festen
I sin nya podcast berättar nu Carina Berg om händelsen på TV4-festen. - Foto: Stella Pictures, Claudio Bresciani/TT Bild.

Carina Berg om händelsen på TV4-festen: "Tvungen att djupandas"

I podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva" så berättar nu Carina Berg om händelsen som inträffade på en TV4-fest. – Jag var tvungen att gå in på toaletten på TV4 och djupandas och fråga mig vad var jag varit med om, säger Carina.


TV-profilen Carina Berg, 41, har tidigare berättat om vad hon blev utsatt för på en TV4-fest som ägde rum för ett par år sedan. Carina var en av TV4:s största profiler fram till år 2012, då hon valde att gå över till Kanal 5.

Under TV4-festen så blev Carina tafsad på av en manlig kollega, och trots att hon berättade för sin chef om händelsen så hände ingenting.

Carina driver nu podcasten "Gynning & Berg – hittar sig själva" på Spotify tillsammans med Carolina Gynning. 

Carina Berg och Carolina Gynning är aktuella med sin nya podcast. Bildkälla: Instagram/carinalilyberg

"Jag har svalt så jävla mycket bajs"

I podden pratar Carina och Carolina om hur de den senaste tiden har blivit bättre på att säga ifrån när de blir dåligt behandlade.

– Jag har svalt så jävla mycket bajs. Hur kunde jag inte ens säga ifrån?, säger Carina i podcasten.

Carina Berg berättade om händelsen för sin chef – men ingenting hände. Bildkälla: Per Larsson/TT Bild

Hon kommer sedan in på händelsen på TV4-festen.

– Skulle vi vara ute nu och någon skulle sätta en hand i röven? Jag har en annan medvetenhet kring det nu än vad jag hade för tio år sedan, när jag bara skrattade bort att jag blev tafsad på – fast jag inte alls tyckte att det var roligt. Jag var tvungen att gå in på toaletten på TV4 och djupandas och fråga mig vad var jag varit med om, säger Carina Berg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.