Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peg Parnevik om drogupplevelsen: "Jag grät och kunde inte andas"

- 28/02/2019, 13:14 -

I podcasten "Pillowtalk" pratar både Peg och Penny Parnevik om sina drogupplevelser. För Peg blev det en riktig mardröm och hon drabbades av panik. – Jag grät och kunde inte andas, säger Peg.

Det är i podcasten "Pillowtalk" som artisten Peg Parnevik, 23, berättar att hon har varit nyfiken på att röka marijuana. 

– Jag skulle vilja testa för jag har väldigt mycket ångest och jag har märkt att det är väldigt många kändisar och vanliga personer som röker väldigt mycket. Och de blir så lugna och coola. Typ Rihanna, hon chillar bara, säger Peg.

Peg var nyligen på semester i Amsterdam tillsammans med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht

I så kallade "coffeeshops" i Amsterdam är det lagligt att röka både hasch och marijuana. Så Peg passade på – men det blev inte direkt som för Rihanna. 

– Fy fan guys! Det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv, säger Peg. 

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht
Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

I podden berättar Peg att tio minuter efter att hon hade rökt så slog det till. Hårt.

– Det var den värsta dagen i mitt liv. Jag började gråta. Det kändes inte som att någonting var på riktigt och allting började om var femte sekund, säger Peg och fortsätter: 

– Jag trodde att jag skulle dö. Mitt hjärta slog så hårt så jag tänkte bara ”nu dör jag”. Jag hade sån panik. Jag fick för mig att jag hade dött och att Filip försökte återuppliva mig. Jag trodde att jag var i helvetet. Jag grät och grät och grät. Jag kunde inte andas.

Pegs syster Penny berättar att när hon rökte marijuana så fick hon en helt annan upplevelse.

– Allt var bara så jävla roligt som hände. Jag skrattade åt allt. Så det var skitnice, säger Penny i podcasten.