Peg Parnevik rökte marijuana i Amsterdam
Peg Parnevik rökte marijuana i Amsterdam – och det gick inte bra. - Foto: Stella Pictures, Instagram/filiplamprecht

Peg Parnevik om drogupplevelsen: "Jag grät och kunde inte andas"

I podcasten "Pillowtalk" har Peg och Penny Parnevik pratat om allt mellan himmel och jord under åren – även sina drogupplevelser. För Peg blev det en riktig mardröm och hon drabbades av panik.
– Jag grät och kunde inte andas, säger Peg.


Systrarna Peg, 26, och Penny Parnevik, 24, startade podcasten "Pillowtalk" i januari 2017. Men i slutet på september gick de ut med en riktigt tråkig nyhet – podden kommer inom kort lägga ner.

– Pillowtalk är över, känner jag, för vad Pillowtalk är, det passar inte in iv våra liv längre, säger Penny i avsnittet.

Under åren har tjejerna delat med sig av allt ifrån killproblem, dejtingtips, feministiska diskussioner – och drogupplevelser.

– Jag skulle vilja testa att röka marijuana för jag har väldigt mycket ångest och jag har märkt att det är väldigt många kändisar och vanliga personer som röker väldigt mycket. Och de blir så lugna och coola. Typ Rihanna, hon chillar bara, säger Peg.

När hon befann sig i Amsterdam med expojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht passade hon på, men det blev inte riktigt som för Rihanna.

– Fy fan guys! Det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv, säger Peg. 

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

I podden berättar Peg att tio minuter efter att hon hade rökt så slog det till. Hårt.

– Det var den värsta dagen i mitt liv. Jag började gråta. Det kändes inte som att någonting var på riktigt och allting började om var femte sekund, säger Peg och fortsätter: 

– Jag trodde att jag skulle dö. Mitt hjärta slog så hårt så jag tänkte bara ”nu dör jag”. Jag hade sån panik. Jag fick för mig att jag hade dött och att Filip försökte återuppliva mig. Jag trodde att jag var i helvetet. Jag grät och grät och grät. Jag kunde inte andas.

Pegs syster Penny berättar att när hon rökte marijuana så fick hon en helt annan upplevelse.

– Allt var bara så jävla roligt som hände. Jag skrattade åt allt. Så det var skitnice, säger Penny i podcasten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!