Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas.
Nu återförenas Jonas Brothers. - Foto: Jordan Strauss / AP, Diane Bondareff /AP

Jonas Brothers återförenas – och släpper sprillans ny låt

Aaaahhh OMG! Alla Jonas Brothers-fans drömmar har slagit in. Hunkbröderna Nick Jonas, Joe Jonas och Kevin Jonas avslöjar nu att de ska återförenas – och att de släpper den helt nya låten "Sucker" om bara några timmar.


Ta ett djupt andetag, andas ut. Nej du drömmer inte. 

Nu är det officiellt: Jonas Brothers återförenas! 

Efter flera månader av rykten och tissel så avslöjar de nu att de inte bara ska göra musik tillsammans, utan att de släpper den rykande färska låten "Sucker" vid midnatt. Eller ja, midnatt enligt EST. I vår tidzon så släpps låten klockan 06:00 imorgon morgon. 

Hunkbröderna Nick Jonas, Joe Jonas och Kevin Jonas startade gruppen i 2005, men splittrades 2013 och startade solo-karriärer. 

Men nu ska de återigen slå sina talangfulla huvuden ihop och skapa fantastisk musik som du kan njuta av under de kommande (förhoppningsvis varma) sommarnätterna. 

Avslöjade – med en liten teaser

Under en reklam för "The Late Late Show med James Corden" som släpptes idag hörs bröderna avslöja både återföreningen. Och i videon får vi även mumsa på ett litet smakprov av den nya låten "Sucker", som ärligt talat låter AMAZE.

Hela avsnittet av programmet, där bröderna gästar, sänds nästa vecka. I segmentet "Carpool Karaoke" kommer bröderna avslöja hur idén bakom återföreningen uppstod och massa annat gott. 

Hur fantastiskt? Wow!

Kanske är du lite sugen på att läsa: Nick Jonas avslöjar: Därför fick jag stånd på röda mattan

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Minns du Jonas Brothers?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.