Paradise Hotel
Marcus "Mcuze" Johansson och Erica Lindberg fann varandra redan första kvällen. - Foto: Viafree

Sex första natten i Paradise Hotel: "Dom är ju kära"

Det vankas premiär för tittarsuccén Paradise Hotel – och det första avsnittet levererar minst sagt mycket av allt. Bland annat så blir två deltagare betuttade redan första kvällen, nämligen Marcus "Mcuze" Johansson och Erica Lindberg.


Ikväll är det dags för en ny rungande säsong av Paradise Hotel – och tittarna kommer inte att bli besvikna på första avsnittet. 

I år är deltagarna hungrigare på både kärlek, pengar, kaos och sex än någonsin innan – och detta visar sig efter bara några minuter. 

Under årets säsong möter vi även några kära återseenden i form av bland andra Emma Hellström, Paulina "Paow" Danielsson, Jeppe Johansson och Haidar Juma

Marcus "Mcuze" Johansson och Erica Lindberg fann varandra första kvällen. Bildkälla: Viaplay

Under årets första avsnitt är det dock några av de nya profilerna som får strålkastarljuset på sig – nämligen Marcus "Mcuze" Johansson och Erica Lindberg. Redan från deras första möte slår det gnistor om profilerna och allt efter som så ser man hur attraktionen blir starkare och starkare. 

Första avsnittet levererar alltså inte bara spel, drama och fest – utan även kärlek och sex. I sann PH-anda slutar kvällen med att Erica och Marcus "myser till det" lite extra. 

Hur detta kommer att utveckla sig – det återstår att se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!