Bianca Ingrosso i känsliga videon: ”Jag kanske inte är värd att bli älskad av någon”

Till många fans besvikelse har ju Bianca Ingrosso inte skrivit ett ord på sin blogg sedan i december och det är bara några enstaka videor som dykt upp på Youtube de senaste månaderna. Nu öppnar Bianca upp sig och talar ut om det känsliga.


”Du äcklar mig”, ”Jag hatar dig”, ”Jag tyckte om dig förut men nu spyr jag på dig” – Det är kommentarer som Bianca Ingrosso dagligen får skrivit till sig på nätet. Till slut blev det för mycket. I vintras kände Bianca att hon tappade bort sig själv totalt och behövde fokusera på att må bra igen. 

– Jag förlorade all min styrka. Jag insåg att jag inte vet vad jag tycker längre. Jag började tänka: vem är jag? min familj kanske inte ska älska mig, jag kanske inte är värd att bli älskad av någon, säger Bianca i en nyligen publicerad video på hennes Youtube-kanal.

Det känns viktigt för Bianca att få prata ut om näthatet som hon har fått utstå dagligen under flera års tid. Hon har en viss förståelse för att hon får mycket hat, eftersom hon är i den position hon är och född i en kändisfamilj där alla jobbar i nöjesbranschen. 

– Självklart blir man stämplad. Folk placerar mig gärna i ett fack, utan att tänka på att jag är en människa. Jag har gått igenom en hel del i min uppväxt som har gjort att jag är den jag är idag, säger Bianca Ingrosso. 

Influencern Bianca Ingrosso får dagligen ta emot elaka kommentarer på nätet. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Det vi får se av Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld, i hennes pod, på Youtube och på Instagram menar hon bara är en del av henne. 

– Det är liksom en minimal del av mig. Jag går igenom exakt samma saker som alla andra går igenom. Jag är en väldigt känslostyrd människa och har mått skit under min uppväxt. 

Bianca säger även att hon själv aldrig skulle kunna skriva elaka kommentarer till någon på nätet eftersom man aldrig vet vad som försiggår bakom stänga dörrar. 

– Man vet aldrig vad som händer i folks privatliv. Jag kan ha stått och gråtit i mitt badrum i en timme för att sen efter det satt på kameran med lite smink på och ”fake it til I make it”. 

Bianca har länge varit ambassadör för hudvårdsmärket ACO och den känslosamma videon som hon har lagt upp är en del av kampanjen ”Wash the web”, där syftet är att lyfta det växande problemet med näthat. 

– Att hoppa på folks utseende, familjeproblem, relationsproblem och att konstant påpeka vad man tycker att personen gör fel och skriva ”du är äcklig” eller ”du äcklar mig”, jag kommer aldrig kunna förstå det. Och jag blir så fruktansvärt irriterad när jag pratar om det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har någon skrivit en elak kommentar till dig på nätet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.