Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graafs känga efter Lancelots intervju med Malou von Sivers: "Äckligt"

- 05/03/2019, 14:23 -
Lancelot Hedman

Magdalena Graaf tycker att intervjun inte blev som den var tänkt.

Stella Pictures

Det var tidigare i veckan som Let's Dance-aktuella Lancelot Hedman blev intervjuad av Malou von Sivers. Nu riktar mamma Magdalena Graaf stark kritik mot programledaren. "Äckligt".

Det är snart dags för en rungande säsong av Let's Dance och en av de tävlande i årets upplaga är ingen mindre än thaiboxaren Lancelot Hedman Graaf, 18. Under veckan intervjuades han i Malou efter 10 med Malou von Sivers där han berättade lite om sina dansfärdigheter och förväntningar inför tävlingen. 

– Det här är det svåraste jag gjort. Koordinationen och höfterna. Det blir hård konkurrens i att slå mamma som också varit med, säger Lance i intervjun. 

Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf gästade i veckan Malou von Sivers där han fick prata om sin uppväxt och sina föräldrar. Bildkälla: TV4

Men Let's Dance-resan slutade dramatiskt för mamma Magdalena Graaf. Under en träning drabbades hon av en blödning i hjärnan och fick åka in akut på sjukhus där läkarna fick borra upp kraniet för att få ut blod. Det hela gick som tur var bra, men därför tvingades hon avbryta sin medverkan. 

– Mamma hade fem barn och dansade på det. Jag tycker att det är jobbigt att bara dansa utan barn, så det blev mycket för henne, berättar Lance.

Magdalena Graaf
Magdalena var själv med och dansade 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Efter samtalet om Let's Dance hoppar Malou till en rad helt andra frågor. Hon frågar hur han påverkats av sin pappas tidigare missbruk och om löpsedlarna om hans familj som konstant dök upp utanför kiosker och affären. Detta var någonting som fick Magdalena att se rött. På sin blogg hyllar hon nu sonen Lance samtidigt som hon kastar en rejäl känga på Malou. 

”Lyssnade och tittade på Lance på nyhetsmorgon. Duktig han är!! Kul att han ska gå i mamsens fotspår och dansa i Let’s dance”, skriver Magdalena.  Inlägget börjar muntert, men vänder plötsligt.  ”Jag tycker att Lance sköter sig exemplariskt! Eftertänksam och VARM. DÄREMOT kan jag tycka att det var oerhört smaklöst av Malou att försöka klämma in så mycket ”smaskigt” som möjligt i intervjun", skriver hon.

Lancelot Hedman
Lancelot har tidigare, vid upprepade tillfällen tvingats prata om sin familjs förflutna. Bildkälla: Stella Pictures

"Missbruk, droger, mobbing, sin döda bror, Magnus mående…mm. Äckligt att försöka krama ALLT ur en 18 årig kille som sitter där nervös ”för att han ska dansa i ett roligt underhållningsprogram på tv”, avslutar hon

Malou har inte svarat på kritiken.