Zara Larsson och Ludwig Kronstrand var ett par
Zara Larsson berättar nu om sin relation till Ludwig Kronstrand. - Foto: Stella Pictures, Björn Larsson Rosvall/TT Bild. Bilden är ett montage.

Zara Larsson om Ludwig Kronstrands otrohet: Var elaka mot varandra

Zara Larsson är gäst i Daniel Redgerts nya podcast Radio Redgert och där väljer hon att öppna upp sig om sin tidigare relation med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand. – Vi gjorde väldigt dumma saker, säger Zara.


Sångerskan Zara Larsson, 21, är den första gästen i Daniel Redgerts nya intervjupodcast Radio Redgert, och i podden öppnar Zara upp sig om sin tidigare relation med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand, 21.

Zara och Ludwig var ett par från 2011 fram till 2016.

I podcasten berättar Zara att hon insåg att deras relation var "skräp" så fort hon hade gjort slut.

– Jag vet att mitt ex ba "vi var bra" och jag ba "nej det var vi inte. Det var inte alls bra". Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet. Jag kände inte att vi litade på varandra. Vi gjorde väldigt dumma saker. Det var inte så att det var jag och han liksom. Det var jag och han och hela Stockholm, säger Zara och skrattar.

Ludwig Kronstrand och Zara Larsson år 2013. Bildkälla: Stella Pictures

Redgert frågar då Zara om det var så att han hade flera partners.

– Jag tror att vi ville vara såhär sköna och ha ett öppet förhållande, i alla fall den sista perioden. Och om man ska ha det så krävs det ju att man är ärliga mot varandra och det hade inte vi, berättar Zara och tillägger: 

– Jag var ju mer ärlig.

Ludwig Kronstrand är en av medlemmarna i Hov1. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Zara säger att hon inte är ute efter att prata illa om sitt ex utan förtydligar att de helt enkelt inte var bra för varandra just då. 

När Zara för två år sedan blev ihop med sin nuvarande pojkvän Brian Whittaker så gick det upp för henne att "aha, det är såhär det ska vara".

– Man hatar ju sig själv när man känner att man vill gå igenom någons mobil, säger Zara och berättar att hon litar fullt ut på Brian och inte känner något behov av att ifrågasätta vad han gör när hon inte är med.

Här kan du prenumera på Daniel Redgerts podcast Radio Redgert.

Zara Larsson och nuvarande pojkvännen Brian Whittaker. Bildkälla: Instagram/zaralarsson
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.