Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larssons intima avslöjande: "Den typen av porr är min favorit"

- 06/03/2019, 13:03 -

Det är i en öppen och ärlig intervju som Zara Larsson berättar om sitt ex Ludwig Kronstrand, duschvanor, lägenhetsköp och en hel del intima sexsnackisar.

Det är i premiäravsnittet av Daniel Redgerts podd Radio Redgert som Zara Larsson gästar. Zara spenderade två veckor i Sverige för att umgås med vänner och familj. 

Stjärnan har även flyttat ut från sitt barndomshem och istället köpt en lägenhet i Vasastan som hon nu planerar att renovera om. 

– Jag älskar den men badrummet är lite för litet. Så jag funderar på om man ska riva allt och göra om, berättar hon. 

I avsnittet väljer hon att berätta om relationen till Hov1-profilen Ludwig Kronstrand och hur det kom sig att det tog slut mellan dem. 

Hov1
Zara var tidigare tillsammans med Ludwig Kronstrand som är en av medlemmarna i Hov1. Bildkälla: Stella PicturesZara Larsson
Zara berättar att hon och Kronstrand inte var snälla mot varandra i slutet. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag vet att mitt ex ba "vi var bra" och jag ba "nej det var vi inte. Det var inte alls bra". Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet. Jag kände inte att vi litade på varandra. Vi gjorde väldigt dumma saker. Det var inte så att det var jag och han liksom. Det var jag och han och hela Stockholm, berättar hon. 

"Det är min favvoporr"

I samtalet glider duon in på ämnet porr. Och Daniel frågar Zara vad hon klickar sig in på om hon ändå är ute och "surfar" så att säga. 

– Alltså jag tar typ det som kommer upp på startsidan, säger Zara. 

– Vad trycker du på då? Lesbian?, frågar Daniel.

– Ja den är poppis. Jag har ju aldrig legat med en tjej men jag tycker att det är nice. Det är favoriten om jag tittar på det, det känns härligt att titta på, säger Zara och skrattar. 

Hela avsnittet hittar du på Radio Redgert. 

Kollar du på porr? (Var ärlig nu din räv)