Lördag 24 Jul
Stockholm

Marcelo Peña och Nina Glimsell har gjort slut

I en ny video berättar nu Paradise Hotel-profilen Nina Glimsell Udovicic att hon och Marcelo Peña har valt att gå skilda vägar. "Har varit väldigt tufft".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i mitten av 2018 som Göteborgstjejen Nina Glimsell pekades ut som Marcelo Peñas nya kärlek. Nyheter24 luskade fram att profilerna hade träffats under inspelningen av Paradise Hotel och snabbt blivit förälskade. Men redan inne i huset blåste det en del i förhållandet och tiden inne på hotellet kantades av bråk och "make ups. 

Under Marcelo och Ninas första kväll glömde han titt som tätt hennes namn vilket rev upp starka känslor. Bildkälla: Viafree

– Jag har en så stark dragning till honom, sa Nina då. 

Efter att programmets spelats in så fortsatte paret att dejta och blev tillsammans. Nina flyttade in hos Marcelo och allt var frid och fröjd. Tills nu. 

"Vi har gått isär"

I sin nya video visar Nina upp sitt nya boende och det framgår redan vid rubriken på videon att hon flyttat ut från Marcelos lägenhet i Vasastan. Nina stöttas nu av sina följare som peppar henne med kärlek. Bildkälla: Youtube

– Jag vill hålla detta privat då vissa saker är för känsliga för att prata om. Så jag vill att detta ska vara mellan mig och Marcelo, trots att jag väljer att berätta lite om vad som hänt. Vi har gått skilda vägar och det var ett väldigt tufft break up. Oavsett vad Marcelo gjort mot mig eller tagit för beslut så vill jag inte prata illa om honom. Vi delade ändå ett år med varandra, säger Nina. 

– Oavsett vad han utsatt mig för var han min livs kärlek. Min bästa vän och någon jag trodde jag skulle dela resten av mig liv med. Jag har fortfarande sjukt svårt att släppa det här med att vi inte kommer att få barn ihop och .... allt som vi planerade kommer inte att bli av, säger hon. 

Var tidigare tillsammans med Annica Englund

Marcelo var innan denna relationen tillsammans med influensern Annica Englund som han träffade inne i Big Brother-huset år 2012. Annica och Marcelo var tillsammans i cirka fyra års tid. Bildkälla: Stella Pictures

Paret valde att delta i Temptation Island 2017 som är en dokusåpa som går ut på att sätta sitt förhållande på prov. Många har i efterhand spekulerat i om det var just såpan som låg bakom parets uppbrott då Marcelo var väldigt flirtig med många av singeltjejerna i programmet. Men Annica skrev då på sin blogg att deras uppbrott berodde på "att de ville olika saker".

Men under en intervju i podden "I sanningens namn" har Annica nu valt att för första gången berätta exakt vad det var som fick paret att bryta upp. 

– Han kunde säga vissa saker som inte alls var ok. En gång på Summerburst sa han en sak till mig som gjorde att jag bara kände "nej nu är det nog", berättar Annica. 

Vad det var Marcelo sa kan du höra här.

Har du varit med om ett break up?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela