Elin Härkönen pekas ut som Paolo Robertos nya flickvän
Den personliga tränaren Elin Härkönen pekas ut som Paolo Robertos nya flickvän. - Foto: Stella Pictures, Instagram

Elin Härkönen, 24, pekas ut som Paolo Robertos nya kärlek

Den personliga tränaren Elin Härkönen, 24, pekas ut som Paolo Robertos nya flickvän. "Ett hjärta av guld och en person som vill lyfta andra högre", skriver Elin om Paolo.


År 2012 valde Paolo Roberto, 50, och hans dåvarande fru Lena Arrelöv, 45, att gå skilda vägar. De hade då varit gifta i 12 år. 

Nu tycks Paolo ha en ny kärlek vid sin sida. Det är ingen mindre än gymnasten och den tidigare elitryttaren Elin Härkönen, 24, som pekas ut som Paolos nya flickvän.

Paolo och Elin har onekligen träningen gemensamt, och på Instagram har de bägge visat upp bilder och filmer från deras svettiga träningspass. 

Elin Härkönen pekas ut som Paolo Robertos nya flickvän. Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

När Paolo den 3 februari fyllde 50 år så skrev Elin dessutom en riktigt fin hyllning till honom på Instagram.

"Att min väg korsades med en person som är lika galen, lika driven och knäpp som mig är ju nästan för bra för att vara sant...hihi! Så tacksam att ha dig i mitt liv Paolo. En inspiration med en drivkraft som är utöver det vanliga. Ett hjärta av guld och en person som vill lyfta andra högre. Grattis på din dag!", följt av ett rött hjärta.

Nu uppger källor för Stoppa Pressarna att Elin och Paolo alltså är mer än träningskompisar utan att de nu är ett par. 

Elin Härkönen och Paolo Roberto. Bildkälla: Instagram/1paolo2

På Instagram har Elin fått flera kommentarer med lyckönskningar. När hon la ut en bild från där hon gjorde gymnastikövningar under en tur till ICA med Paolo så löd några kommentarer:

"Hej måste säga att ni är ett fint och vackert par och Paolo ser så lycklig ut. Trodde först han dejtade en annan kvinna men ack så fel jag hade kram till er och all lycka"

"Haha ni är underbara!"

På en bild där Elin och Paolo gör yoga på en strand så strömmade kommentarerna in:

"Fantastisk bild. Ni är otroliga ihop!"

"Vacker bild!!"

"Riktigt coolt".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

1 timme sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.