Paolo Roberto

Paolo Antonio Roberto föddes den 3 februari 1969 i Upplands Väsby. Han är en svensk boxare, tv-profil och entreprenör.


Under 80-talet var proffsboxaren Paolo känd som "kungen av Kungsan". Sin debut som skådespelare gjorde han i "Stockholmsnatt" 1987. Han har även spelat i kultfilmer som "Sökarna" och "9 millimeter". År 2009 spelade Roberto sig själv i "Flickan som lekte med elden".


Paolo Roberto
Paolo Roberto. Bildkälla: Stella Pictures

Paolo har på senare år blivit en känd tv-profil och synts i bland annat "Let's Dance". Han har även varit programledare för "Expedition Robinson" och för "Farmen" i TV4.


Paolo är även känd för att ha drivit livsmedelsmärket "Paolos" med ett sortiment av bland annat pasta, olivoljor och pizzor, samt restaurangen "Pane Fresco" i Stockholm.


Han var tidigare gift med Lena Arrelöv men de skilde sig år 2012. De har två barn tillsammans. Under 2019 blev Roberto ihop med Elin Härkönen.


I maj 2020 greps Paolo Roberto misstänkt för att ha köpt sexuella tjänster av en kvinna. Han blev sedermera dömd för sexköpet, samtidigt som både TV4, "Paolos" och "Pane Fresco" sa upp alla sina samarbeten med Paolo.


Läs våra senaste nyheter om Paolo Roberto nedan!

3 dagar sedan 11:26
Efter sexköpsskandalen våren 2020 så har Paolo Roberto inte legat på latsidan. Utöver att podda och driva ett nytt matmärke så har Paolo ännu ett nytt jobb.
2 Nov, 13:45
Hur har det gått rent ekonomiskt för Paolo Roberto? Nyheter24 har tagit reda på hur mycket pengar Paolo Roberto tjänar idag och hur hög hans lön är.
10 Okt, 10:18
Paolo Robert bjöd in Alexander Bard till sin podd – och nu möts duon av hård kritik. "Bojkotta allt de har att göra med!" lyder en reaktion.
29 Sep, 16:34
Nyheter24 har tagit reda på vilka böcker som har lånats flitigast på Hällby anstalt, ett fängelse med den högsta säkerhetsklassen.
13 Sep, 11:53
Paolo Roberto får i bland feeling då han vill ge en välriktad känga. Och han gör det på sitt eget speciella sätt.
25 Jul, 19:05
Paolo Roberto intervjuas av Victor de Almeida för Youtube-kanalen DiaLogiskt. Nu riktas skarp kritik mot Paolo Roberto efter orden i intervjun. "Men usch. Vad sitter han och säger ens??" och "Jag spyr" är några reaktioner.
20 Jul, 14:48
Paolo Roberto är ingen blyg viol direkt. I en video ser man förbipasserande på Arlanda titta storögt på honom under hans korta visit på flygplatsen.
13 Jul, 11:43
Paolo Roberto är en flitig instagrammare och lägger upp allt ifrån receptvideos till träningstips. Men efter en detalj har nu rört om.
30 Jun, 11:02
Paolo Roberto möter stort stöd på Instagram efter att ha publicerat sin senaste video.
13 Jun, 11:21
Paolo Roberto och Lena Arrelöv var ett par i 12 år och fick två barn tillsammans. Tidigare i veckan återförenades Paolo och Lena under väldigt festliga omständigheter.
9 Jun, 11:24
Paolo Roberto har tidigare uttryckt sitt missnöje mot SVT – men nu gör han en kovändning och ber public service-kanalen om ursäkt.
19 Apr, 10:28
Micael Bindefeld är aktuell med självbiografin "Mannen, myten, minglet". I boken drar han sig till minnes en incident med Paolo Roberto...
5 Apr, 11:34
Paolo Roberto såg vi länge som programledare för Robinson. Nu avslöjar Paolo att han har blivit tillfrågad att vara med som deltagare.
3 Apr, 10:57
Paolo Roberto går till hård attack mot Linda Lindorff som han vikarierade för i både Robinson och Farmen. Läs mer på Nyheter24.
17 Feb, 11:25
Ett nytt klipp på Paolo Roberto sprids nu som en löpeld på sociala medier – och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Läs mer och se klippet här.
10 Feb, 12:39
Paolo Roberto berättar nu om den löpsedel som fick honom att koka över. – Sinnessjukt, man är så jävla arg! Jävla pajasar alltså, säger Paolo.
20 Jan, 15:43
Paolo Roberto avslöjar nu sin något märkliga träningshemlighet, som han annars inte berättar om i sociala medier. – Man kan skada sig, säger Paolo Roberto till Expressen.
20 Jan, 11:41
Det är snart tre år sedan som Paolo Roberto fick sparken från TV4 och "Farmen". I en intervju med Expressen öppnar nu Paolo Roberto om vad han tänker om det idag.
9 Jan, 10:13
Det var under helgen som Paolo Roberto publicerade en video som var... aningen speciell. Och det tog inte lång tid innan följarna reagerade.
4 Jan, 13:03
Paolo Roberto hade ett och annat att säga om det manliga könsorganet. Och hans ord, de togs inte emot särskilt väl om vi säger så....
1 2 3 4 ... 8