Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso råkar avslöja sin nya crush i direktsändning: "Han är singel nu"

- 13/03/2019, 11:13 -

Det är i sina nya vlogg som Bianca Ingrosso visar upp klipp från sin medverkan i Breaking News som hon gästade tillsammans med vännen Alice Stenlöf. Och under sitt besök råkade hon avslöja vilken karl hon satt sikte på.

Det var för ett par månader sedan som Bianca Ingrosso, 24, gick ut med att hon och Phillipe Cohen, 24, gått skilda vägar. Det före detta paret träffades redan som 16 respektive 17-åringar och har hållit ihop sedan dess, men på slutet blev det svajigt.

I ett avsnitt av Wahlgrens värld berättade Bianca för sina vänner Alice Stenlöf och Lovisa Worge att hon och Phillipe bråkade så pass mycket att de tillslut bestämde sig för att flytta isär – trots ett fyraårit distansförhållande. 

Ett par månader senare gick de skilda vägar. 

– Oavsett anledningen till varför det tar slut så gör det ju ont. Särskilt när man blir lämnad, sa Bianca då. 

Lever det glada singellivet

Men singellivet har mer eller mindre gått som på räls för Bianca. Raggen har haglat över profilen och för ett par veckor sedan skapade hon rubriker efter att ha hånglat med artisten Victor Leksell ute på krogen. 

Bianca Ingrosso & Victor Leksell
Bianca Ingrosso och Victor Leksell hånglade loss ute på krogen. Bildkälla: Snapchat

Men enligt Bianca så är hon och Victor ingenting annat än goda vänner och dejtar inte – trots att hennes fans tjatar om det. 

– Det enda folk skriver och frågar är ju när jag ska gå på dejt med Victor, berättade hon i podden "Alice och Bianca – säger du A måste du säga B.

Men nu har det kommit fram att Bianca har en kändiscrush. Någonting som hon råkade avslöja under direktsändningen av Breaking News med Jessica Almenäs

Joel Kinnaman
"Han har varit min crush ett bra tag", säger Bianca om bilden på Joel Kinnaman. Bildkälla: Dplay

Det visas upp bilder på en rad kändisar som Alice och Bianca skulle välja om de skulle swajpa höger eller vänster på. Då visas det plötsligt upp en bild på en väldigt känd skådespelare. Nämligen Joel Kinnaman. Detta får Bianca att mer eller mindre skrika "JAAAA" och sedan fortsätta med orden:

– Alltså han är så fruktansvärt snygg. Han har varit min crush ett bra tag, säger Bianca.

– Och han är ju singel nu, utbrister Jessica Almenäs. 

Bianca Ingrosso
"Åh herre gud jag har förstört allt. Joel är ju typ min stora crush. Jag skulle bara ha hållit mun" , säger Bianca förtvivlat.
Joel Kinnamann & Cleo Wattenström
Joel var tidigare gift med med Cleo Wattenström. Bildkälla: Stella Pictures

Joel Kinnaman, 39, var tidigare gift med Cleo Wattenström. De gifte sig i Las Vegas i april 2016. Två år senare gick paret skilda vägar. 

Huruvida det blir en dejt mellan Bianca och Joel – det återstår att se. 

Har du en crush just nu?