Michael Jacksons son Prince II aka Blanket
Michael Jacksons son har nu slutat att prata. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Michael Jacksons son Blanket, 17, har slutat prata

Efter de anklagelser om sexuella övergrepp som riktats mot Michael Jackson i dokumentären "Leaving Neverland" så har nu Jacksons son Blanket slutat att prata. Han beskrivs som "stum".


Michael Jacksons son Prince Michael II fick en dramatisk entré för omvärlden. Få kan ha missat när Michael Jackson år 2002 höll på att tappa ner sin son från en hotellbalkong i Berlin. 

Sedan hans pappa dog år 2009 så har vi inte sett eller hört mycket om Prince Michael II, vars smeknamn länge var Blanket. Sedan år 2015 vill popstjärnans son nu bli kallad för Bigi. 

Enligt The Sun så lever Bigi ett väldigt ensamt liv och blir omhändertagen av sin farmor Katherine Jackson, 88. 

Michael Jackson och sonen Blanket år 2002. Bildkälla: AP Photo/APTN/TT Bild

Efter den omtalade dokumentären "Leaving Neverland" där Wade Robson och James Safechuck anklagar Michael Jackson för att ha utnyttjat dom sexuellt så ser nu Bigis liv helt annorlunda ut. 

Michael Jacksons brorson Taj, 45, hävdar nu att anklagelserna mot Jackson har fått Bigi att sluta prata. 

– Bigi är en av de mest pratglada i skolan och nu pratar han inte längre. Vi är alla oroliga, säger Taj, skriver The Sun.

Enligt källor till The Sun så har Bigi nu slutat att prata. Bildkälla: Stella Pictures

Redan år 2017 så var Bigis storasyster Paris Jackson, 20, orolig för sin lillebror. Hon sa att han mest skötte sig själv i farmoderns hus. 

Han fixade bland annat alla sina måltider själv, och det slutade med lite flingor eller en bit Snickerschoklad. 

Michael Jackson med sina barn Paris, Prince I och Prince II år 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Även Michaels gudfar Mark Lester, som var Michael Jacksons bästa kompis, är oroad över hur Bigi mår nu. Det faktum att Bigi lever ett så isolerat liv har tänt flera varningslampor hos Mark. 

– De försöker skydda honom från omvärlden och det är inte bra. Att skydda någon från vissa saker, självklart, men att hålla honom isolerad är inte rätt, säger Mark till The Sun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!