Allt du vill veta om Alexandra Kahn
Alexandra Kahn är Instagramprofil, Youtuber och makeup-artist. - Foto: https://www.instagram.com/alexandrakahnze/

Allt du vill veta om Alexandra Kahn Zeidan

Alexandra Kahn Zeidan, 23, är Instagramprofil, stylist och Youtuber. Här är allt du vill veta om Göteborgstjejen Alexandra!


Den som genom åren har följt Joakim och Jonna Lundell på sociala medier har nog inte kunnat missa Alexandra Kahn Zeidan. 

Alexandra har tidigare synts i Jocke och Jonans vloggar, och är dessutom kompis med Joakim och Jonnas vän Danjal. Hon har även varit anställd av Jocke och Jonna AB där hon började i februari 2018.

Alexandra bodde tidigare med Joakim och Jonna i villan i Norrköping, men när Alexandra träffade sin pojkvän så valde hon att flytta ihop med honom i Göteborg.

Alexandra Kahn på Instagram

På Instagram går Alexandra under namnet @alexandrakahnze. Där har hon över 21 000 följare. På Instagram bjuder hon sina fans på allt från selfies via bilder från resor till roliga fester i Göteborgs nattliv.

Alexandra Kahn Zeidan. Bildkälla: Instagram/alexandrakahnze

Hur gammal är Alexandra?

Alexandra Zeidan föddes den 13 oktober 1995, vilket betyder att hon idag är 23 år gammal.

Vad jobbar Alexandra med?

Alexandra har tidigare jobbat som eventsamordnare. När hon jobbade med Joakim och Jonna så var hennes roll att avlasta paret i livet, rapporterade Hänt

På sin Instagram skriver Alexandra att hon är stylist och även makeup tycks ligga henne varmt om hjärtat!

Alexandra Kahn är stylist. Bildkälla: Instagram/alexandrakahnze

Finns Alexandra på Youtube?

Ja, på Youtube hittar du Alexandras nystartade kanal här.

Vem är Alexandras pojkvän?

Alexandra är tillsammans med den 24-åriga dansaren Adam Rietz Frantzich.

Alexandra Kahn med pojkvännen Adam. Bildkälla: Instagram/alexandrakahnze
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

1 timme sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

1 timme sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

2 timmar sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

2 timmar sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.