Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så galet många såg Jocke Lundells livevideo efter dramat med Joz

- 20/03/2019, 13:29 -

Efter allt drama som skett hemma hos Joakim och Jonna Lundell så beslöt sig Joakim för att sända live under tisdagskvällen. Och det blev fler tittare än han någonsin kunnat ana.

Det är få som undgått dramat som ägt rum hemma hos Joakim och Jonna Lundell. Det hela har haft att göra med deras före detta hantverkare Johan "Joz" Sernebrink, 36. Enligt Joakim ska Lundell-paret ha befunnit sig utomlands när de fick reda på att Joz inte dykt upp till sitt arbete. Efter det ska de ha fått reda på en rad olika saker som ska ha hänt kring Joz vilket nu fått dem att bryta kontakten med honom.

Joz och Jocke Lundell
en ny livevideo väljer Jocke att berätta lite mer om sin syn på de allvarliga händelser som ska ha ägt rum i deras hus. Bildkälla: Christine Olsson/TT

–  V fick reda på väldigt allvarliga saker om Joz, som vi konfronterade honom om. Men han vägrade att svara. Vi tog ett krismöte med alla hantverkare som bekräftade en rad saker om honom. Och när vi sedan ringde runt så kom det fram ännu mer. Så vi väljer nu att stänga dörren kring Joz då det har med andra människor att göra. I respekt för dem vill vi inte gå in ytterligare på vad det gäller, säger Joakim i sin video.

Under tiden Joz arbetat hemma hos Lundells ska Jocke ha betalat omkring 1,3 miljoner kronor till hantverkaren. Detta berättade han när han under tisdagen sände live. 

– Jag tar på mig allt det här. Det är jag som litat på Joz och trott att han är snäll. Han sa att hans tjänster egentligen skulle gå på omkring 20 miljoner kronor. Men att han var snäll och då lät oss betala 1,3, säger Joakim. Och för det har han utfört jobb som vi måste göra om nu, säger han.

Joakim Lundell
"Oj, herregud, är ni 46 000 som kollar?", utbrast Jocke. Bildkälla: Youtube

Mitt i sin livevideo såg Joakim hur många det var som tittade på hans live. Och det var fler än han någonsin trodde. 

– Men herregud, är ni 46 000 stycken som tittar på min live? Och här sitter jag i tischa och luktar svett. Hej på er liksom, skrattar Joakim. 

I kommentarsfältet möttes han av stöttande ord från sina följare och fans.