Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge åker tunnelbana – första gången 20 år

- 20/03/2019, 22:21

Att åka tunnelbana kan för det flesta kännas självklart, men inte om man heter Laila Bagge. I helgen åkte hon nämligen tunnelbana för första gången – på 20 år.

I helgen var Laila Bagge på tjejresa i London med resebolaget Apollo. Förutom att shoppa och besöka lyxiga restauranger så gjorde också Laila Bagge något, för henne, väldigt unikt. Hon åkte nämligen tunnelbana. Något hon inte hade gjort på 20 år.

Lite rund om fötterna

När Laila skulle filma upplevelsen till sitt Instagram-konto ville en engelsk tjej också vara med i videon. 

– Tänkte filma lite när jag stod i vagnen, när en engelsk tjej som är lite rund om fötterna plötsligt ville vara med. Hon berättade glatt att hon och hennes pappa har druckit lite, skriver hon på sin Instagram

"Okej att vara crazy"

Lailas Instagram-inlägg verkar uppskattas av hennes följare. 

"Underbart! Älskar England och London, där är det ok att vara crazy!", skriver en av Lailas följare. 

"Roligt! Berättade du för dem hur många följare du har?", skriver en annan. 

Instagram-inlägg av Laila Bagge
Laila Bagge åker tunnelbana i London. Bildkälla: Instagram

Fler kändisar som inte åker tunnelbana

Nyheter24 har tidigare skrivit om folkkära artisten Carola Häggkvist när hon plankade på tunnelbanan. När detta hände, 2016, hade hon inte åkt tunnelbana på 34 år. 

– Jag frågade en tjej framför mig och hon släppte in sig med sitt blå kort. Jag plankade, har Carola tidigare sagt till Expressen.

Andra välkända ansikten som sällan åker tunnelbana är tv-profilen Sofia Wistam och artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, skriver Aftonbladet.

Brukar du åka tunnelbana?