Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar kraven: "Gick lite bananas"

- 21/03/2019, 13:38 -

Är man en superkändis som Bianca Ingrosso så kan man kräva att få riktigt trevliga saker i sin loge. Nu avslöjar Bianca vad hon och mamma Pernilla Wahlgren kräver i sin rider.

Bianca Ingrosso, 24, och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 51, besökte nyligen Norge. 

Där gästade de en podcast, och Bianca fick sig något av en chock över att hon är så känd i Norge. Det var för bara några månader sedan som Bianca fick reda på att "Wahlgrens värld" sänds även i vackra Norge. 

– Det har varit mycket fler folk som känner igen oss än vad jag trodde. Det har liksom varit folk som väntat på oss på restaurangen och folk som har flugit hit till Oslo för, berättar Bianca på sin kanal.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har vissa krav i sin loge. Bildkälla: Stella Pictures

– Så här är det. Jag och mamma har en rider. En rider är när man skriver vad man vill ha i sin loge. Och vi gick lite bananas den här gången, berättar Bianca vidare.

Bianca passade på att beställa något roligare saker.

– Jag har beställt hallon, blåbär, avokado, Friggs riskakor och en Iphone-laddare.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso fick allt hon krävde i sin rider! Bildkälla: Youtube

Pernilla bad dessutom om en flaska Champagne av märket Krug – en flaska av det riktigt fina bubblet kostar cirka 1 600 kronor. Bianca nöjde sig med lite rosévin. 

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren sken upp när hon såg bubblet. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

I podcasten "Har du sagt A får du säga B" berättar Bianca vidare:

– I ridern är det såhär ”det här ska finnas när jag kommer dit”. Och så la jag till en iPhoneladdare. Fattar du att varje gång jag åker från en loge så har jag en Iphone-laddare med mig, säger Bianca.

Alice fyller i att andra brukar kräva typ strippor och sprit. Bianca berättar att de den här gången fick allt de hade önskat i ridern.

– Allt. Alltså ALLT. Det har aldrig hänt förut, berättar Bianca.