Måndag 26 Jul
Stockholm

Sanna Lundells lättnad – Persbrandt missar premiären av Let´s Dance

Sanna Lundell
Sanna Lundell är en av deltagarna i Let´s Dance 2019. Foto: TT

Premiären av Let´s Dance går av stapeln på fredagskvällen och en av deltagarna är Sanna Lundell. Men hon får inte stöd i publiken av sambon Mikael Persbrandt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det börjar äntligen närma sig premiären för den nya säsongen av succéprogrammet Let´s Dance. Bland de kända deltagarna ser vi bland annat journalisten Sanna Lundell, 40, som kommer att dansa med Aaron Brown. 

Sanna Lundell har varit i ett förhållande med skådespelaren Mikael Persbrandt, 55, sedan 2006 – men de har gjort slut flera gånger under sin relation. 

Nu är de sambos igen och verkar vara starkare än någonsin tidigare – förra året i april fick de en tredje son tillsammans.  

Persbrandt missar premiären 

Mikael Persbrandt kommer inte att sitta med och stötta i publiken vid direktsändningen av Let´s Dance-premiären – något som Sanna Lundell inte verkar bry sig om. 

– Jag tycker nog att det är skönt om han inte är här. Jag kommer nog inte bli påverkad av det, säger Sanna Lundell till Expressen.

Anledningen till Mikael Persbrandts frånvaro är att han kommer vara bortrest och spela in programmet ”Expeditionen” för TV4. I Expeditionen kommer Persbrandt, tillsammans med ett gäng andra kända profiler, att bestiga berget Lobuche Peak, i Himalaya. 

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par, till och från, sedan 2006. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Sanna har tidigare berättat för Expressen att hennes och sambons yrken har gett dem turen att kunna vara flexibla med tider. Det har gett Persbrandt möjligheten att vara hemma med barnen när Lundell har tränat inför Let´s Dance. 

Paret kan komma att ställas inför scenariot att båda två är borta på inspelning samtidigt – Sanna för Let´s Dance och Mikael för Expeditionen. Men tack och lov har de både vänner och familjemedlemmar som ställer upp om det skulle behövas. 

– Vi har jätteschyssta farmödrar och hjälp på alla tänkbara sätt och vis. Så det kommer inte lida någon nöd på våra barn, säger Sanna Lundell till Expressen. 

Premiären av Let´s Dance 2019 är fredag 22 mars 20:00 på TV4. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Här är alla deltagare i Lets´s Dance 2019:

Sanna Lundell 
Kristin Kaspersen
Mendez
LaGaylia Frazier
Robin Bengtsson
Magdalena Forsberg
Lance Hedman
Fab Freddie
Dan Ekborg
Linnea Claesson
Thomas Ravelli

Vill du läsa mer om deltagarna i årets säsong av TV4:s mest älskade program kan du göra det här!

Kommer du titta på Let´s Dance?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela