Nu har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen börjat följa varandra igen

Det var för ett par månader sedan som det kom fram att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen valt att gå skilda vägar. Men nu har det före detta paret börjat följa varandra på Instagram igen.


Det var i januari under pressträffen för Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso berättade att hon nyligen blivit singel. Bianca och ex-pojkvännen Phillipe Cohen träffades redan när de var 16 och 17 år gamla och har sedan dess hållit ihop – inkluderat ett par uppbrott och pauser. 

Bianca och Phillipe träffades när de var 16 och 17 år gamla. Bildkälla: Bianca Ingrosso

När Phillipe blivit klar med sina studier i London efter fyra års tid testade profilerna på sambolivet och han flyttade in hos Bianca i Norra Djurgårdsstaden. Men bara efter ett par månader valde de att flytta isär på grund av att de bråkade så mycket, vilket Bianca berättade om i Wahlgrens värld. 

Det var i januari som Bianca berättade att hon och Phillipe gjort slut. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Några månader senare syntes inte längre Phillipe på Biancas sociala medier vilket fick fansen att börja undra. Och tillslut berättade hon som det var – att Phillipe hade gjort slut. 

Bianca har sedan dess levt singellivet till fullo och planerade till och med att hitta ett nytt haff på Rebecca Stellas bröllop nu i sommar. Under sin sluthippa hånglade hon även loss med Victor Leksell

Men under förra fredagen hände någonting som fick fansen att spekulera huruvida Bianca och Phillipe tagit upp kontakten igen. De började nämligen att följa varandra igen på Instagram. 

Huruvida Bianca och Phillipe har kontakt med varandra är ännu oklart.

Bianca och Phillipe följer varandra på Instagram. Bildkälla: Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!