Lancelot Hedman Graaf
Lance är klar för Let's Dance - Foto: Lancelot Hedman Graaf/Instagram

Här är allt du vill veta om Lance Hedman

Thaiboxaren och sociala medier-profilen Lance Hedman Graaf är superaktuell som en av deltagarna i dansprogrammet Let's Dance. Vi har listat allt du behöver veta om honom.


Lancelot Hedman Graaf, 18, är klar som en av deltagarna i årets upplaga av dansprogrammet Let's Dance. Han kommer uppträda tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal. Men vad vet vi egentligen om kändisbarnet?

Lance föddes den 21 juli 2000 i Stockholm och är känd som tv-profil, thaiboxare och influencer. Nyheter24 har listat allt du behöver veta om honom!

Thaiboxare

Kändisbarnet började med thaiboxning som 16-åring och det visade sig ganska snabbt att han hade talang för sporten. Lance gick proffsmatcher och knockade motståndare som var tio år äldre än han själv. Han har även ett JSM-guld på meritlistan.

Under 2018 bestämde han sig för att gå i kloster för att bli thaimunk.

– Vi kommer att leva exakt som munkarna gör, sa han då till Stoppa Pressarna. 

Lance är klar för Let's Dance 2019. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Dejtade "Paow"

Lance dejtade PH-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, men förhållandet varade bara i några månader. I podcasten "I Sanningens namn" berättar han om uppbrottet.

– Både jag och Paulina kände väldigt snabbt att det skulle bli vi. Hon blev min första riktiga kärlek, sen hände det lite grejer på vägen som gjorde att det inte riktigt fungerade, berättar han.

– För mig är det otroligt viktigt med tillit i ett förhållande, säger han. 

Son till kändisparet

Lance är son till  Magdalena Graaf, 43, och Magnus Hedman, 46. Mamma Magdalena är känd som glamourmodell och sångare. Tillsammans med systern Hannah uppträdde de som popduon Graaf. 

Pappa Magnus är en tidigare fotbollsspelare och målvakt. Under sin karriär gjorde han 58 A-landskamper för Sverige och var även med i det kända VM-94:a laget, där han var med och tog ett sensationellt brons.

Paret skilde sig 2006.

Jobbar som DJ

I tv-serien Lance vs Livet får vi följa huvudpersonen själv och hans kompis Linton i deras vardag. Båda drömmer om att bli världsberömda DJ:s och därför anlitade Lance Youtubeprofilen Anis Don Demina för att lära sig mer om yrket.

Idag jobbar han sporadiskt som DJ på olika klubbar och evenemang.

Lance jobbar även som DJ. Bildkälla: Lancelot Hedman Graaf/Instagram

Let's Dance 2019 har säsongspremiär den 22 mars klockan 20:00 på TV4.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer Lance Hedman vinna Let's Dance 2019?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...