Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lancelot Hedman om uppbrottet: "Så här ligger det till..."

Nöje | 11/06/2018 11:45

Det är när Lancelot Hedman gästar sin första podd "I sanningens namn" som han öppnar upp om uppväxten, thaiboxningen, modellkontraktet samt relationer med Paulina "Paow" Danielsson.

I ung ålder förlorade Lancelot Hedman Graaf sin äldre bror Isak, 19, i en tragisk olycka som skulle komma att förändra hans liv. Han började hänga i fel kretsar och han hanterade sin sorg genom att, som han själv berättar, bli stökig. I ett avsnitt av podden "I sanningens namn" med Gabriella Bark berättar nu Lance om vägen tillbaka, om hur han hanterat sorgen efter sin bror, om hur han mitt i all misär förälskade sig i thaiboxningen.

– I sjunde klass dog min bror som stod mig väldigt nära. Det vände upp och ned på hela mitt liv. Jag hamnade i helt fel umgänge. Jag ångrar även hur jag betedde mig mot min mamma på den tiden. Istället för att stötta henne och få henne att känna sig trygg så blev jag stökig, berättar han. 

Lancelot Hedman gästar sin första podd "I sanningens namn" där han i ett 33 minuters långt samtal går igenom allt mellan himmel och jord. Bildkälla: Lancelot Hedman Graaf Instagram

– Jag hoppade av skolan och flyttade till Skottland. Där jobbade jag i disken. Så såg jag en film som fick mig att få upp ögonen för thaiboxning. Jag hittade ett gym tre timmar från mitt jobb, så varje dag åkte jag tre timmar dit och tre timmar hem för att få träna, det var då jag började hitta min väg tillbaka, berättar han. 

Han får även om det stormiga förhållandet med Paulina "Paow" Danielsson.

Det var efter broderns död som Lancelot förälskade säg i thaiboxningen. "Det hjälpte mig att hitta tillbaka". Bildkälla: Lancelot Hedman Graaf Instagram

– Både jag och Paulina kände väldigt snabbt att det skulle bli vi. Hon blev min första riktiga kärlek, sen hände det lite grejer på vägen som gjorde att det inte riktigt fungerade, berättar han.

– För mig är det otroligt viktigt med tillit i ett förhållande, säger han. 

Lance får även frågan om han dejtar någon idag samt vad det egentligen var som fick han och Paulina att göra slut.

Hela podden hittar du här eller i podcaster-appen. 

Mer:

Bloggerskan Isabelle Strömberg: "Det är det vanligaste felet killar gör i sängen"