Onsdag 28 Jul
Stockholm

Joakim och Jonna Lundell har lägst förtroende bland svenska influencers

Jonna och Joakim Lundell
Joakim och Jonna Lundell har lägst förtroende bland influencers. Foto: Instagram/joakimlundell/jonnalundell

Joakim och Jonna Lundell är två av Sveriges största influencers, med närmare en miljon följare på sina sociala kanaler. Däremot visar en ny undersökning från Förtroendebarometern att paret har lägst förtroende av alla svenska influencers.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Joakim och Jonna Lundell har ett minst sagt ett händelserikt liv. Den 28 oktober förra året fick de dottern Lunabelle och efter det har familjen varit med om ett och annat – något som både Joakim och Jonna delat med sig av på sina sociala kanaler och sin gemensamma Youtube-kanal. 

Under den senaste veckan har de bland annat berättat att de brutit med sin före detta anställde och vän Johan "Joz" Sernebrink, något som du kan läsa här. Häromdagen publicerade även paret en video på Youtube där de berättade att Jonna gjort en abort. 

Klippet "Vi förlorade vårt barn" har setts av drygt en halv miljon människor. Det går inte att bortse det faktum att Jocke och Jonna har en stor följarkrets. På Youtube följer nästan 900 000 människor paret och Joakim har lika många följare på Instagram. 

Men hur stort förtroende har egentligen det svenska folket för Jonna och Joakim Lundell? 

Lägst förtroende bland svenska influencers 

Enligt Förtroendebarometern 2019, som genomförts av Kantar Sifo, är Jocke och Jonna Sveriges mäktigaste influencers. Av de tillfrågade i studien känner 59 procent till paret. Ser man närmre till vilket åldersspann paret är populärast hos är råder det ingen större tvekan – nämligen hos de yngre. 

Hos de som är under 40 år känner 71 procent till paret, medans bara 52 procent som är över 40 år vet vilka det är. 

Men trots att många vet vilka de är har de allra lägst förtroende bland svenska influencers – bara en procent av de tillfrågade känner förtroende för paret. 

Joakim och Jonna Lundell har lägst förtroende bland svenska influencers. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

Isabella Löwengrip och Bianca Ingrosso populärast 

I Förtroendebarometern 2019 jämfördes Sveriges största influencers – Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip, Therese Lindgren, Jocke och Jonna samt PewDiePie

De allra kändaste, och även de som har störst förtroende hos de svarande, är Bianca Ingrosso och Isabella Löwengrip. 

2019 års undersökning omfattar 1200 webb-intervjuer med personer över 16 år. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Joakim och Jonna Lundell kan dömas för förtal efter bråket med Joz. Det kan du läsa mer om här!

Har du förtroende för Jocke och Jonna?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela