Mel B, Geri Horner
Stjärnorna från Spice Girls ska ha delat en intim natt tillsammans. - Foto: Stella Pictures

Mel B avslöjar sin intima natt med Spice Girls–kollegan

Mel B ska ha haft sex med sin bandkollega i popgruppen Spice Girls. Det säger hon i programmet ”Piers Morgans life stories".


Stjärnorna från popgruppen Spice Girls, Mel B och Geri Horner, delade en intim natt tillsammans. Det berättar Mel B i en intervju med den brittiske journalisten Piers Morgan. När Mel B fick frågan om hon hade haft sex med Geri så besvarade hon den med en nick.

– Hon kommer att hata mig för det här eftersom hon lever ett lyxliv på landet nu, men det var inte en stor grej, det bara hände. Vi var bästa vänner, säger hon i programmet ”Piers Morgans life stories”. 

Det intima avslöjandet chockar programledaren och hela nöjesvärlden.

– Det här är ett bombnedslag för Spice girls. Du har aldrig erkänt det här förut, eller hur? Människor kommer att bli fascinerade, säger Piers Morgan. 

– Men jag har sagt det nu och Geri och hennes man kommer att döda mig för det här, säger Mel B.

Inte hennes "cup of tea"

Geri har tidigare gått ut med att hon har haft en "lesbisk upplevelse", men inte med vem. I en intervju under 90-talet, så sa bandmedlemmen att den intima stunden inte riktigt var hennes "cup of tea".

– Jag tyckte inte om den lesbiska saken. Det var en del av ett experiment. Jag var full under tiden, sa Geri då, enligt Daily Mirror.

– Jag tror inte att hon var lesbisk heller. Jag ska lämna resten till er fantasi.

Artisten, som även kallas för "Ginger Spice", är i dag gift med racingföraren och stallchefen för Formel–1 stallet Red Bull Racing, Christian Horner.

Gör comeback i sommar

Spice Girls kommer göra en efterlängtad comeback när de ger sig ut på sin sommarturné i Storbritannien. Dock har Victoria Beckham redan tackat nej till en återförening med popgruppen. 

Sedan tidigare har det även blivit klart att Spice Girls ska bli en animerad film, vilket Nyheter24 skrev om här.

Spice Girls gör comeback under sommaren. Bildkälla: TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du förvånad?
Tack för din röst!