Bianca Ingrosso rasande på innekrog
Bianca Ingrosso rasande på innekrog i Stockholm. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Fredrik Sandberg/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso rasande på innekrog: "Nu får ni f*n gå"

Influencerprofilen Bianca Ingrosso berättar om hur hon fick vänta på ett bord i över 90 minuter. Det blev för mycket för Bianca – som blev riktigt irriterad.


Det är i podcasten "Har du sagt A får du säga B" som Bianca Ingrosso, 25, något ironiskt börjar med att berätta att hon tycker att det är så roligt med våren. Plötsligt är det åtta plusgrader och alla vill sitta på soliga uteserveringar. Samtidigt.

– Solen är här vi har inte sett den på fem månader – titta, titta, titta! Så ska alla ut samtidigt. Det här blir ju väldigt påtagligt i Stockholm, när det inte finns bord någonstans. Det finns bord inomhus men ingen ska sitta där. Och det finns inga uteserveringar än. Och man väntar i två timmar för att få ett bord för att man ska ha ett bord. Och jag var en av dom i lördags, berättar Bianca.

Hon berättar att hon var tillsammans med sin assistent Lovisa och hennes vänner på innekrogen Diplomat på Strandvägen i Stockholm.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures

"Ska ni fucking gitta härifrån?!"

Bianca berättar att sällskapet hade väntat på bord i en timme och fyrtiofem minuter.

– Och då sitter det tre äldre kvinnor där. Jag säger äldre för dom var i typ 30-års åldern. Jag var så irriterad på dom. Deras kaffe hade varit uppdrucket i en timme. Då blev jag såhär "absolut, jag förstår er – solen är här, man vill sitta på en uteservering. Ni har betalat för er mat som ni har ätit upp för typ fyrtio minuter sen. Men nu får ni fan ställa er upp och gå! Nu är det andra människor som vill äta och njuta!", säger Bianca upprört i podcasten.

Det var här, på Diplomat på Strandvägen, som Bianca väntade på ett bord ett bra tag. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca stod och väntade och tänkte att hon skulle gå fram till det sittande sällskapet och be dom att gå.

– Jag ville bara gå fram, av ren respekt, och ba "ska vi gå till något annat ställe och försöka få bord" eller ska ni fucking gitta härifrån?", säger Bianca vidare.

Biancas poddkollega och vän Alice Stenlöf, 22, säger att hon förstår det sittande sällskapet som var kvar och njöt vid sitt bord.

– Om man ser hur attraktivt det här stället är, inte fan lämnar man sin plats då, säger Alice.

Slutligen fick Bianca och hennes vänner det efterlängtade bordet.

– Tro mig när jag säger att jag gick förbi med en blick som ba "sjas, sjas". De hann knappt ställa sig upp innan jag stod där, säger Bianca.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har Bianca rätt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.