Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso kritiseras av fansen efter break up-avsnitt: "Är ju tillsammans igen"

- 26/03/2019, 12:44 -

Bianca Ingrosso väljer att öppna upp sig i sitt senaste poddavsnitt då hon diskuterar sitt och Phillipes break up. Men alla hennes fans är inte så stöttande som man kanske trott. Vissa av dem är nämligen väldigt skeptiska till Biancas historia.

Bianca Ingrosso valde under tisdagen att skriva ut en öppen och ärlig text om veckans podd-avsnitt av "Alice och Bianca – säger du A får du säga B". Enligt Bianca är det är väldigt känslosamt avsnitt då det handlar om hennes och Phillipe Cohens break ut som ägde rum i början av året. 

Bianca Ingrosso
"Att gå igenom ett heartbreak är bland det värsta jag varit med om", skriver Bianca. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"När ni trodde allt var helt perfekt och livet var på topp i Thailand så gick jag igenom den värsta perioden i mitt liv... Att behöva släppa taget om den man älskar och försöka gå vidare. Att på riktigt känna hur hjärtat går sönder i tusen bitar.  Att gå igenom ett heartbreak är bland det värsta jag varit med om. MEN med rätt fokus och inställning så kan man faktiskt vända livet, hitta tillbaka till tryggheten i sig själv och älska sig själv och sitt liv mer än nånsin".

"Började träffa ditt ex"

Men många av Biancas fans är skeptiska till hennes känslosamma berättelse. De menar nämligen att hon inte alls gått igenom ett riktigt break up då många misstänker att Bianca och Phillipe har hittat tillbaka till varandra efter att de åter igen börjat följa varandra på Instagram, de har setts äta på samma ställen samtidigt i kombination med att Bianca i sin senaste vlogg säger att hon träffat en kille. 

– Jag har träffat en kille jag inte är redo att ha med i kamera. I kväll ska vi hem till mamma på middag, och den här killen ska ju med då, berättar Bianca i vloggen.

Andra påstår att hon träffat en ny kille "för fort" efter sitt break up. 


Bianca Ingrossos Instagram
Inlägg från Biancas kommentarsfält. Bildkälla: Instagram
Bild från Biancas kommentarsfält
Inlägg från Biancas kommentarsfält. Bildkälla: Instagram

"Gått tillbaka till mitt ex efter någon vecka....?? Man ska inte alltid tro på rykten vännen min", svarar Bianca sina följare som påstår att hon börjat träffa Phillipe igen. 

Utöver de skeptiska inläggen möter även Bianca en hel del kärlek av sina följare som säger att hon är stark som vågar dela med sig av sina känslor. 

Har du hängt med i det här?