Fredag 30 Jul
Stockholm

Lance Hedman berättar om hemliga tjejen: "Träffades utomlands"

Lance Hedman har träffat en ny tjej
Lance Hedman har träffat en ny tjej – men de är inte ett par. Foto: Bildkälla: Stella Pictures

"Let's Dance"-aktuella profilen Lance Hedman, 18, har träffat en tjej – men han förtydligar att de inte är ett par. Och han kommer hålla henne väldigt hemlig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lancelot "Lance" Hedman, 18, var tidigare tillsammans med dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 25. 

Parets förhållande var minst sagt turbulent, och förra våren tog relationen slut. Nu har "Let's Dance"-aktuella Lance en ny tjej i sitt liv. 

Det är i podacsten ”Det är inte hybris om det är sant” som drivs av Anis don Demina och Joey Massa, som Lance avslöjar hur det ligger till.

Lance och Paow var tidigare ett par. Här ser vi dom tillsammans i Thailand.

Lance berättar att han träffar en tjej just nu, men att de inte är ett par. De har nämligen bara setts i någon vecka, och de träffades utomlands, skriver Nöjesbladet.

Lance, som är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman, har sedan tidig ålder blivit van vid skriverier. Dessutom har vi sett honom i realityserien "Lance vs Livet". Så kanske är det därför Lance väljer att ligga lite lågt med den nya flamman. 

– Det finns inte så mycket att säga. Det är ingen man känner till eller någonsin ska känna till och jag kommer hålla det väldigt hemligt, säger Lance till Nöjesbladet.

Han förtydligar sedan att han gärna håller sitt kärleksliv för sig själv. 

Lance Hedman Graaf. Bildkälla: Stella Pictures
Kommentera
Kopiera länk
Dela