Lance Hedman har träffat en ny tjej
Lance Hedman har träffat en ny tjej – men de är inte ett par. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures

Lance Hedman berättar om hemliga tjejen: "Träffades utomlands"

"Let's Dance"-aktuella profilen Lance Hedman, 18, har träffat en tjej – men han förtydligar att de inte är ett par. Och han kommer hålla henne väldigt hemlig.


Lancelot "Lance" Hedman, 18, var tidigare tillsammans med dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 25. 

Parets förhållande var minst sagt turbulent, och förra våren tog relationen slut. Nu har "Let's Dance"-aktuella Lance en ny tjej i sitt liv. 

Det är i podacsten ”Det är inte hybris om det är sant” som drivs av Anis don Demina och Joey Massa, som Lance avslöjar hur det ligger till.

Lance och Paow var tidigare ett par. Här ser vi dom tillsammans i Thailand.

Lance berättar att han träffar en tjej just nu, men att de inte är ett par. De har nämligen bara setts i någon vecka, och de träffades utomlands, skriver Nöjesbladet.

Lance, som är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman, har sedan tidig ålder blivit van vid skriverier. Dessutom har vi sett honom i realityserien "Lance vs Livet". Så kanske är det därför Lance väljer att ligga lite lågt med den nya flamman. 

– Det finns inte så mycket att säga. Det är ingen man känner till eller någonsin ska känna till och jag kommer hålla det väldigt hemligt, säger Lance till Nöjesbladet.

Han förtydligar sedan att han gärna håller sitt kärleksliv för sig själv. 

Lance Hedman Graaf. Bildkälla: Stella Pictures
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.