Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu berättar Sigrid Bernson om relationen med Samir Badran

- 28/03/2019, 14:04 -

Sigrid Bernson är aktuell i Let's Dance, där hon dansar med artisten Robin Bengtsson. För två år sedan blev hon tillsammans med sin dåvarande danspartner Samir Badran. Hon berättar för Nyheter24 hur deras relation ser ut idag.

För två år sedan var Samir Badran med och tävlade i Let's Dance. Sigrid Bernson var hans danspartner och under tävlingens gång växte kärleken fram mellan dem. 

För drygt två månader sedan tog kärlekssagan slut och Sigrid öppnade upp sig i sociala medier och berättade att hon hade blivit dumpad av Samir. 

Nu är Sigrid aktuell med en ny danspartner i TV4:s succéprogram. I årets säsong av Let's Dance dansar hon med artisten Robin Bengtsson. Och det har minst sagt spekulerats kring att det blommat upp en romans mellan dem – något som de båda två bestämt förnekar. 

Nyheter24 träffade Sigrid Bernson och frågade hur hennes relation till Samir Badran ser ut idag. 

– Vi har fortfarande gjort slut, så det är ju där vi står, säger Sigrid. 

Är ni vänner? 

– Ja, det är klart att vi är vänner. Men det var det liksom.   

Sigrid Bernson
Sigrid Bernson har varit öppen med sin sorg efter uppbrottet med Samir Badran. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

Det har spekulerats mycket kring anledningen till att det tog slut mellan Sigrid Bernson och Samir Badran. En teori har varit att det berodde på Samirs utbrändhet – att känslorna då helt enkelt försvann. 

I podden "Det är inte hybris om det är sant" har Samir berättat lite om känslorna kring uppbrottet: 

– Det var jag som gjorde slut och jag var ganska bestämd med att jag ville att det skulle ta slut. Jag tror Sigrid tyckte det var fett jobbigt alltså. Hon snackade med en polare till mig och berättade lite. Det blir lite hårdare alltså med tanke på att det blir så jävla många som blir involverade i hela grejen. Det är inte bara ens familj som ska in och fråga, alla ska in och fråga, säger han. 

Exakt vad det var som gjorde att Samir tog beslutet att avsluta relationen vill han inte gå ut och berätta – så anledningen förblir oviss. 

Missa inte när Sigrid Bernson och Robin Bengtsson dansar en samba i Let´s Dance på fredag, 20:00 på TV4. 

Se Nyheter24:s intervju med Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i klippet ovan! 

Tror du att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson kommer bli ett par?