Sigrid Bernson och Samir Badran
Sigrid Bernson dansar med artisten Robin Bengtsson i årets Let´s Dance. - Foto: TT

Nu berättar Sigrid Bernson om relationen med Samir Badran

Sigrid Bernson är aktuell i Let's Dance, där hon dansar med artisten Robin Bengtsson. För två år sedan blev hon tillsammans med sin dåvarande danspartner Samir Badran. Hon berättar för Nyheter24 hur deras relation ser ut idag.


För två år sedan var Samir Badran med och tävlade i Let's Dance. Sigrid Bernson var hans danspartner och under tävlingens gång växte kärleken fram mellan dem. 

För drygt två månader sedan tog kärlekssagan slut och Sigrid öppnade upp sig i sociala medier och berättade att hon hade blivit dumpad av Samir. 

Nu är Sigrid aktuell med en ny danspartner i TV4:s succéprogram. I årets säsong av Let's Dance dansar hon med artisten Robin Bengtsson. Och det har minst sagt spekulerats kring att det blommat upp en romans mellan dem – något som de båda två bestämt förnekar. 

Nyheter24 träffade Sigrid Bernson och frågade hur hennes relation till Samir Badran ser ut idag. 

– Vi har fortfarande gjort slut, så det är ju där vi står, säger Sigrid. 

Är ni vänner? 

– Ja, det är klart att vi är vänner. Men det var det liksom.   

Sigrid Bernson har varit öppen med sin sorg efter uppbrottet med Samir Badran. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

Det har spekulerats mycket kring anledningen till att det tog slut mellan Sigrid Bernson och Samir Badran. En teori har varit att det berodde på Samirs utbrändhet – att känslorna då helt enkelt försvann. 

I podden "Det är inte hybris om det är sant" har Samir berättat lite om känslorna kring uppbrottet: 

– Det var jag som gjorde slut och jag var ganska bestämd med att jag ville att det skulle ta slut. Jag tror Sigrid tyckte det var fett jobbigt alltså. Hon snackade med en polare till mig och berättade lite. Det blir lite hårdare alltså med tanke på att det blir så jävla många som blir involverade i hela grejen. Det är inte bara ens familj som ska in och fråga, alla ska in och fråga, säger han. 

Exakt vad det var som gjorde att Samir tog beslutet att avsluta relationen vill han inte gå ut och berätta – så anledningen förblir oviss. 

Missa inte när Sigrid Bernson och Robin Bengtsson dansar en samba i Let´s Dance på fredag, 20:00 på TV4. 

Se Nyheter24:s intervju med Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i klippet ovan! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson kommer bli ett par?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.