Svenska kändisar som är singlar
Så lever de svenska kändisarna som singlar. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Här är de svenska kändisarna som är singlar

Det kanske verkar som att alla kändisar är gifta, har tusen barn och åker på parsemestrar. Men den senaste tiden har allt fler svenska kändisar gått och blivit singlar. Här är allt du vill veta om kändisarnas singelliv!


De senaste månaderna har det ena paret efter det andra gjort slut. Efter ett nästan sex år långt förhållande blev Bianca Ingrosso, 25, dumpad av sin pojkvän Philipe Cohen, 28. 

I januari stod det även klart att förhållandet mellan Samir Badran och Sigrid Bernson var över.

Ett annat breakup som skapade rubriker var Isabella Löwengrips plötsliga uppbrott från sin pojkvän. Detta då han hade förlorat miljontals kronor i dåliga aktieaffärer och hon sedan anklagade honom både för det ena och det andra...

Men den separation som verkligen kom som en riktig blixt från klar himmel var nog när artistparet Danny Saucedo, 33, och Molly Sandén, 26, nyligen meddelade att de har gått skilda vägar.

Nyheter24 har listat de svenska kändisarna som är singlar just nu – och vem vet, vissa av dom finns faktiskt på Tinder så kanske blir det du som swajpar höger snart.

Sigrid Bernson
Dansaren och artisten Sigrid Bernson, 30, blev singel i januari. Nu dansar hon i "Let's Dance" med en annan nybliven singel – nämligen Robin Bengtson. Efter att Sigrid och Samir hade gjort slut så kysstes Samir med Bianca Ingrosso i "Talang". Det fick Sigrid att reagera – mer om det kan du läsa här.

Men livet som singel verkar inte så tokigt för Sigrid. 

– Jag önskar bara Samir allt gott och hoppas han blir jättelycklig, precis som jag hoppas att jag blir det, sa Sigrid i en intervju med Aftonbladet. 

Sigrid Bernson möter våren som singel. Bildkälla: Stella Pictures

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso, 21, var tidigare tillsammans med Linnea Widmark. Att förhållandet med Linnea var över stod klart i slutet av februari. Då sågs Benjamin tillsammans med artisten Hanna Ferm

De bytte nummer med varandra på Berns i Stockholm. I mars bekräftade Benjamin uppbrottet från Linnea, och nyligen släppte han en ny version av låten "I'll be fine somehow". Och kanske är det så som Benjamin ser på livet som singel!

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gjorde nyligen slut. Bildkälla: Stella Pictures

Samir Badran
Efter uppbrottet från Sigrid så skaffade Samir dejtingappen Tinder. Där har han minst sagt haft flyt – på två veckor var det nästan 2000 tjejer som svajpade ja på artisten.

Samir kopplades nyligen ihop med Lidköpingtjejen Cassandra Ekholm, 18. Men de är inte ett par, utan Samir möter våren som singel.

Med lite tur hittar du Samir Badran på Tinder. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca Ingrosso
Sedan Bianca och  Philipe Cohen gjorde slut med varandra i november så har Bianca levt singellivet. 

Hon har setts hångla med artisten Victor Leksell, och i "Talang" blev det en kyss med Samir Badran. 

I slutet av januari berättade Bianca att hon får "helt sjukt mycket ragg". Tidigare in veckan stod det klart att Bianca träffar en kille just nu – men vem han är håller hon än så länge hemligt.

Bianca Ingrosso har njutit av singellivet. Nyligen hintade hon om att hon träffar en kille – men vem det är har hon ännu inte berättat. Bildkälla: Stella Pictures

Danny Saucedo
Det var nog många som satte kaffet i halsen när Danny Saucedo och Molly Sandén gjorde slut i mars. De blev ihop år 2012, och Danny friade till Molly år 2016. Men nu är alltså förlovningen bruten, bröllopet inställt och förhållandet över.

Danny Saucedo är singel efter uppbrottet från Molly Sandén. Bildkälla: Stella Pictures

Molly Sandén
Den 1 mars bekräftade Molly att hon och Danny hade gjort slut. I en intervju med Mix Megapol la Molly korten på bordet.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättade Molly i ”Gry Forssell med vänner”.

I början av mars bekräftade Molly uppbrottet från Danny. Bildkälla: Stella Pictures

Linn Ahlborg
Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 19, har varit singel sedan 2016. Då tog hennes förhållande med hockeykillen Filip Ekdahl slut. Den som följer Linn på sociala medier har nog koll på att hon njuter av singellivet rejält. 

Men det är bara en sak som ställer till det för Linn – hon har nämligen blivit avstängd från Tinder flera gånger. Mer om det kan du läsa här.

Ny lägenhet, sportbilar, utlandsresor och roliga utekvällar – Linn Ahlborg lever livet. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Lance Hedman
Sedan Lance Hedman, 18, och Paulina "Paow" Danielsson, 25, gjorde slut våren 2018 så har Lance levt livet som singel. Tidigare i veckan avslöjade den "Let's Dance"-aktuella profilen att han träffar en tjej nu, men att de inte är ett par och förmodligen inte kommer att bli det heller.

Lance Hedman njuter av singellivet efter uppbrottet från Paow. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.