Sigrid Bernson uppskattade inte kyssen mellan Samir och Bianca.
Bianca Ingrosso och Samir Badran kysste varandra i TV4. Det fick Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson att reagera. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Sigrids sorg efter Bianca Ingrossos och Samir Badrans kyss

Det var i fredagens avsnitt av "Talang" som Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra framför kamerorna. Det fick Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson att reagera.


Det var i fredags som Bianca Ingrosso, 24, och Samir Badran, 28, gick på en speeddejt i "Talang". 

TV4 kuppade de bägge profilerna med dejten – som avslutades med en kyss. På bästa sändningstid. Bianca tyckte att det "var roligt" och även Samir uppskattade kyssen, skriver Expressen.

"Det var bara en kul grej, dessutom är Bianca jäävligt het", skriver Samir i en kommentar till Expressen.

Men en som inte uppskattade Bianca och Samirs kyss är Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson, 30. 

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i "Talang". Bildkälla: TV4

På sin Instagram Story berättade Sigrid i fredags att hon var ledsen och att tilltaget var respektlöst.

– Vi är inte femton år gamla och jag undrar verkligen när folk ska fatta det. Jag försöker verkligen i den här offentligheten, som vi alla tre befinner oss i, att visa respekt. Och jag känner att vi är alla tre offentliga profiler på TV4, och då tycker jag inte att man gör det på bästa sändningstid, sa Sigrid i sin Instagram Story och fortsatte:

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men jag känner att i kväll gör jag det – och säger att jag inte tycker att det är snyggt, sa Sigrid.

Samir Badran och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/samirbadrans

Bianca Ingrosso är nybliven singel efter uppbrottet från pojkvännen Phillipe Cohen. Samir är även han ute på singelmarknaden – hans förhållande med Sigrid tog slut i januari 2019. 

Nu spekulerar både Bianca och Samirs fans om de nu ska gå på en "riktig" dejt.

I kommentarsfältet på Samirs Instagramkonto så har kyssen blivit en riktig vattendelare. Vissa tycker att det inte var särskit snällt mot Sigrid medan andra tycker att Samir och Bianca är fria att göra precis som de vill.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Elakt av Bianca och Samir?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.