Fredag 7 Maj
Stockholm

Linda Lindorff avslöjar första bonden: "Blick så het att smör smälter"

Linda Lindorff
Bonde söker fru är snart tillbaka med en ny rungande säsong. Foto: Stella Pictures

Det är dags för en ny kärlekssprudlande säsong av Bonde söker fru och tittarna kan knappt bärga sig. Programledaren Linda Lindorff väljer nu att presentera årets första bonde.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I höst är det dags för en helt ny säsong av Bonde söker fru. Och publiken törstar efter det härliga programmet där landets bönder försöker att hitta kärleken. 

Den folkkära programledaren Linda Lindorff, 47, är i full gång med att presentera årets bönder som kommer att leta kärleken i årets Bonde söker fru. Likt tidigare år och till publikens förtjusning så har Linda i år hittat flera så kallade "snyggbönder", vilket alltid brukar vara populärt.

Men än så länge har Linda bara visat upp små hintar av bönderna – tills nu. 

Linda är peppad inför ännu en säsong av succéprogrammet Bonde söker fru. Bildkälla: Stella Pictures

Och den första bonden presenterade hon under veckan. 

"Äntligen får jag visa upp årets bönder! En efter en kommer jag att presentera dom och först ut är Oscar! Det här kommer att bli en riktig flickfavorit vill jag lova – så charmig, trygg och med en blick så het att han smälter smör. Okej det sista var lite väl klyschigt men ändå, han har det där speciella i blicken…", skriver hon och fortsätter.

Oscar är 22 år och en av bönderna som söker kärleken i årets Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

"Håll utkik på min Instagram så Se kommer ni att få höra honom svara på frågor om allt från hur en kyss ska va och drömtjejen till vilken kroppsdel på sig själv han gillar mest…", avslutar hon.

Nästa bonde som avslöjas kommer att vara en av de kvinnliga bönderna.  

Kollar du på Bonde söker fru?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela