1 av 2
Camilla Läckberg, sexleksaker
2 av 2
Camilla Läckbergs aprilskämt fick den svenska kändiseliten att dö av skratt. - Foto: Janerik Henriksson/TT, Camilla Läckberg/Instagram

Camilla Läckbergs sexiga aprilskämt fick kändisar att skratta

I går gick Camilla Läckberg loss under skämtarnas dag, 1 april. På Instagram "avslöjade" författaren att hon skulle lansera sexleksaker med citat från kända böcker. Detta fick den svenska kändiseliten att vika sig av skratt.


April, april. I går var dagen då hela världen skämtade om allt från att Tinder skulle kräva bevis för din längd till att McDonalds skulle lansera en burgare med bara inlagd gurka. 

Men ett annat vasst aprilskämt stod författaren Camilla Läckberg, 44, för. Hon publicerade nämligen en bild på Instagram, där hon "avslöjade" ett nystartat samarbete med RFSU.

I samband med sin kommande bok "En bur av guld" skriver Läckberg att hon för första gången antagit utmaningen att skriva sexscener. Därför skulle författaren lansera sexleksaker tillsammans med organisationen.

Allt från dildos till buttpluggs skulle släppas i begränsad utgåva, där varje sexleksak skulle ha ett berömt citat från kända böcker.

"Vår vision var: 'Litteratur möter lust', skriver Läckberg på Instagram.

Camilla Läckbergs aprilskämt. Bildkälla: Camilla Läckberg/Instagram

De tre första produkterna skulle vara vibratorn ”Horace”, rabbiten ”Jean-Claude” och buttpluggen ”Weinstein”. Och texten på sexleksakerna var minst sagt uppseendeväckande.

"Han kom som ett yrväder" från August Strindbergs Hemsöborna, "It was the best of times" från A tale of two cities av Charles Dickens och "Kärlek och åtrå är två olika saker" från klassikern Don Quijote.

Detta fick hela Sveriges kändiselit att vika sig av skratt på sociala medier.

'”Han kom som ett yrväder' så vansinnigt roligt!", skriver Alexander Karim.

"Så jävla klockrent", skriver Laila Bagge.

"Sååååå kul", skriver Micael Bindefeld.

Citaten på sexleksakerna var hämtade från böcker skrivna av författarna August StrindbergMiguel de Cervantes och Charles Dickens.

Vill du läsa mer om gårdagens bästa aprilskämt? Va bra, för vi på Nyheter24 har listat alla i artikeln här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Läckbergs aprilskämt var roligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

1 timme sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

2 timmar sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

2 timmar sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

3 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.