Tisdag 18 Maj
Stockholm

Därför har Britney Spears lagts in på en klinik för psykisk ohälsa

Britney Spears har lagts in på en klinik för psykisk ohälsa, skriver TMZ. Enligt sajten ska hennes tillstånd ha att göra med hennes pappa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Britney Spears, 37, har lagts in på en klinik för psykisk ohälsa, skriver TMZ.  Stjärnan har tidigare ställt in sin show ”Domination” för att ta hand om sin svårt sjuke far, Jamie Spears, 66. 

Pappan har enligt källor som pratat med TMZ gått igenom magoperationer och blir inte bättre. Detta har i sin tur gjort att Spears själv mått väldigt dåligt.

I januari tidigare i år skrev Spears på Instagram att hon ställer in sin nya show ”Domination” på Park Theatre i Las Vegas för att kunna vara nära familjen:

”För några månader sedan blev min pappa inlagd på sjukhus och var nära att dö. Vi är alla så tacksamma för att han klarade sig, men han har fortfarande en lång väg att gå. Jag var tvungen att ta ett svårt beslut för att kunna ägna all min fokus och energi åt min familj”.

Jamie Spears ska ha haft stora problem med sina tarmar och opererats två gånger. Den andra operationen ska ha gjorts nyligen och efteråt har det uppstått komplikationer.

Britneys pappa Jamie har opererats i magen två gånger men tillståndet har förblivit oförändrat. Bildkälla: Stella Pictures

Hon blev inlagd för en vecka sedan och ska stanna kvar i 30 dagar, skriver TMZ. 

Pappa Jamie drog sig tillbaka 2007 för att hjälpa sin dotter. Britney hade sitt första stora sammanbrott då hon rakade av sitt hår och attackerade paparazzis. Han har alltid haft en väldigt nära relation till sin dotter. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela