Måndag 10 Maj
Stockholm

Det här är allt du vill veta om influencern Alice Stenlöf

Allt du vill veta om Alice Stenlöf
Det här visste du inte om Alice Stenlöf. Foto: Instagram / @alicestenlof

Alice Stenlöf har minst sagt gjort sig ett namn som en populär bloggare, poddare och influencer de senaste åren. Här är allt du vill veta om henne!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alice Stenlöf har tillsammans med Bianca Ingrosso en av Sveriges hetaste poddar i "Har du sagt A får du säga B". 

I och med succén med podden har tusentals människor letat sig till henne på sociala medier och hon är idag en av Sveriges mest populära influencers och bloggare. Har du ännu inte koll på Alice? Oroa dig inte – vi på Nyheter24 har listat allt du behöver veta om henne. 

Alice Stenlöf. Bildkälla: Instagram / @alicestenlof

1. Ursprungligen från Göteborg

Alice är 22 år gammal och föddes 1996 i Göteborg, där hon bodde fram tills dess hon flyttade till Stockholm. 

Varför flyttade hon då från Sveriges framsida till Stockholm kan man fråga sig? Jo – det var ett beslut hon tog då hennes sociala mediekanaler växte allt större och större. Så nu gör hon karriär i storstaden och trivs med det som fisken i vattnet!

Alice och Philip. Bildkälla: Instagram / @alicestenlof

2. Pojkvännen Philip Wong

Alice hittade sin stora kärlek Philip Wong redan 2013. I en youtube-video berättar paret om hur de träffades och det är inget mindre än en riktig romanshistoria vi får ta del av. 

Alice och Philip träffades genom Philips syster Victoria, som Alice var kompis med. Men det var inte förens en väldigt speciell sommarnatt som kärleksgnistorna började att flyga. 

I videon berättar Alice att de hade åkt ut till Philips sommarställe för att umgås. Det ena ska ha lett till det andra och paret delade sedan sin första kyss på en brygga.

3. Så träffade hon Bianca Ingrosso

Både Alice och Bianca Ingrosso har fått ett rejält uppsving sedan de lanserade deras podd "Har du sagt A får du säga B". Men hur lärde de två ikonerna känna varandra egentligen? 

På Alice blogg berättar hon om gången hon tog steget för att hälsa på bland annat Bianca Ingrosso.

"Jag lärde känna Linnea och Bianca på social media eventet som var i Stockholm för två år sedan. Linnea hade blogg här på nouw så vi visste om varandra lite sedan tidigare, så jag vågade mig fram och hälsa på henne och Bianca som var där tillsammans. Jag känner Biancas pojkvän sedan innan från Göteborg och nämnde det lite snyggt i min hälsningsfras, hehe.", skriver hon i sin blogg.

3. Alice Instagram

Om man nu skulle vilja följa Alice så finns det flera olika sociala medier man kan följa. Du hittar henne bland annat på Instagram som @alicestenlof

På hennes Instagram lägger hon upp bilder från sin vardag samt publicerar nyheter om podden till sina drygt 230 000 följare.

Följer du Alice på sociala medier?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela