Måndag 4 Jul
Stockholm

Felix Sandman om Störst av allt: "Grät mellan tagningarna"

Störst av allt
"Just den dagen hade vi väldigt tunga scener, vi grät i dem och vi grät mellan tagningarna", berättar Felix Sandman. Foto: Stella Pictures

Idag är det premiär för den svenska Netflix-serien "Störst av allt" och publikens förväntningarna är minst sagt höga.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Dagen är kommen då det äntligen blivit dags för premiären av den svenska Netflixserien Störst av allt. 

Serien kommer att börja med en blodig skolskjutning på Djursholms allmänna gymnasium i Stockholm. Under seriens gång får vi sedan följa historien som ledde fram till den tragiska händelsen. Bland annat så får tittarna se förhören med den sköra och känslosamma huvudkaraktären Maja samtidigt som det visas upp en rad olika tillbakablickar. 

I serien gör FO&O-profilen Felix Sandman sin första skådespelarroll som skolans bad boy Sebastian som kommer från en väldigt rik men trasslig familj med destruktiva hemförhållanden. Maja som spelas av Hanna Ardéhn faller handlöst för den destruktiva Sebastian som tar med sig henne i sin nedåtgående spiral.

Seien byggs på Malin Persson Giolitos boksuccé "Störst av allt" och kommer att kunna ses på Netflix i 190 länder.

Lucas Lynggaard Tønnesen, Felix Sandman, William Spetz och Hanna Ardéhn. Bildkälla: Stella Pictures
I en intervju med Expressen berättar Felix nu att den sista inspelningsdagen blev känsligare än väntat, och att flera av skådespelarna grät mellan tagningarna. 

– Just den dagen hade vi väldigt tunga scener, vi grät i dem och vi grät mellan tagningarna. Så när det sedan var slut så fortsatte bara tårarna eftersom det varit en så emotionell dag, säger Felix och fortsätter:

– Jag kände mig ledsen och uppgiven, men stolt över vad vi åstadkommit. Så det var något fint, men också sorgligt med det där. Man jobbar med massa människor som man lärt känna och som blir som en familj och sen tar det slut… sorgligt, men fint, avslutar han.

Kommer du att se "Störst av allt?"
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.