Sophia Vegas
Sophia har "världens smalaste midja" igen – två månader efter förlossningen - Foto: Instagram/officialsophiavegas

Sophia, 32, kritiseras för snabba viktraset efter förlossningen

Innan tyskfödda realitystjärnan Sophia Vegas blev gravid hade hon "världens smalaste midja". I februari föddes hennes dotter, och nu två månader senare har hon midjan tillbaka. Nu kritiseras hon av sina följare.


2017 opererade tyska realitystjärnan Sophia Vegas, 32, bort fyra revben och sägs efter det ha "världens smalaste midja", som är 46,9 centimeter. 

Den tredje februari tidigare i år välkomnade hon och hennes man, affärsmannen Daniel Charlier, sitt första barn – en dotter som har fått namnet Amanda

Nu, bara två månader efter att dottern föddes, verkar hon ännu en gång ha "världens smalaste midja". Kritik riktas nu mot Sophia från flera av hennes 235 000 följare på Instagram. 

Chockerande bilden

Realitystjärnan har själv skrivit öppet om sin viktresa efter förlossningen. Kritiken mot henne startade efter att hon publicerat en bild på sig själv när hon ligger i en pool under en semester i Mexiko, något som även Daily Mail skrivit om.

Bara två månader efter förlossningen har Sophia tillbaka "världens minsta midja". Bildkälla: Instagram/ officialsophiavegas

Tidigare i veckan meddelade Sophia att hon hade drygt två kilo kvar att "förlora" innan hon kom tillbaka till sin vikt som hon hade innan hon blev gravid.

"Under hela graviditeten har jag fått totalt 13 kg och förlorat 11 kg, jag tycker att det är en bra prestation, men på något sätt känner jag att de två sista är mycket ihållande", skriver hon i ett Instagram-inlägg

"Kontrollera dina prioriteringar"

Och många av hennes följare tycker att hon gör helt fel prioriteringar och kritiserar henne.

"Sju veckor sedan födseln är så kort tid. Varför måste du sätta dig under sådant tryck? Kroppen har gjort en så stor sak och bör först få tid att återställas, i stället för att belastas med en diet igen. Det kan inte vara friskt. Är dessa siffror på så viktiga för dig?", skriver en följare.

En annan skriver: ”Ditt fokus är på fel saker... kolla upp dina prioriteringar”

Fansen kritiserar Sophia efter den snabba viktnedgången. Bildkälla: Instagram/officialsophiavegas
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.