Lördag 15 Maj
Stockholm

Beyoncé ryktas vara med i Netflix nästa dokumentär

Beyoncé, Netflix
Beyoncé ryktas vara aktuell för Netflix nya dokumentär. Foto: Netflix/Twitter, Stella Pictures

Under april så kommer Netflix släppa en dokumentär om r&b drottningen Beyoncé. I alla fall om man ska tro streamingtjänstens kryptiska Twitter-inlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Streamingtjänsten Netflix kommer att släppa en dokumentär om r&b sångerskan Beyoncé Knowles-Carter, 37,  under april månad. Det ryktas det om i alla fall efter att Netflix publicerade ett kryptiskt inlägg på Twitter där de skrev "Homecoming".

Titeln har samma namn som Beyonces stipendiefond som lanserades 2018. Dessutom använde streamingtjänsten samma färgskala och typsnitt i inlägget som artisten körde med på Coachella-festivalen 2018 och som är inspirerat av afroamerikanska skolor och universitet i USA. 

Lanseringsdatumet är satt till den 17 april, skriver Independent.

Dokumentären kommer att fokusera på artistens uppträdande på Coachella-festivalen förra året. 

Den två timmar långa konserten i Indio, Kalifornien, höll då en hyllning till afroamerikansk kultur och utbildning, vilket inkluderade ett marscherande band, kör och orkester.

Beyoncé återförenades på scenen med tidigare Destiny's Child-medlemmarna Kelly Rowlands, 38, och Michelle Williams, 38. Då spelade de gamla godingar som Lose My Breath, Say My Name och Soldier.

Sångaren skulle ha uppträtt på Coachella 2017 men tvingades hoppa av från festivalen efter att ha blivit gravid med tvillingar Rumi och Sir.

Hon släppte sitt senaste album Lemonade under 2016 till, album med många politiska inslag. Beyoncé är idag aktuell att spela rösten för karaktären Nala i den nya Lejonkungen, som ska släppas i juli. Det ryktas även om att artisten jobbar med ny musik.

Dokumentären om Beyoncé kommer enligt rykten släppas den 17 april på Netflix. Bildkälla: Matt Sayles/AP/TT
Är du taggad på att se dokumentären om Beyoncé?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela