Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos sextips till tjejer: "Gör ni detta får ni lättare orgasm"

- 10/04/2019, 12:34 -

Det är Bianca Ingrosso, Fanny Lyckman, Alice Stenlöf och Klara Elvgren som bjuder på veckans hetaste sexsnack. Snacket blev så pass saftigt att det fick delas upp i två olika avsnitt – och nu har andra delen släppts.

I ett avsnitt av Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos podd "Alice och Bianca – säger man A får man säga B" blev det generöst med sexsnack då de gästades av Fanny Lyckman & Klara Elvgren som driver podden"Oss emellan". De fyra tjejerna delade på en flaska Champagne och det bjöds sedan på sexhistorier, sextips och pinsamma sexhistorier. 

Tjejerna pratar bland annat om fejkade orgasmer och det hela är verkligen en sann vattendelare. 

– Jag har fejkat typ 98 procent av alla mina sex, berättar Bianca. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är ett stort fan av att prata sex & relation – och hon gör det minst sagt bra. Bildkälla: Stella Pictures

– Det känns ju som att man är lite tråkig om man inte kommer och ibland vill jag bara ha det överstökat. 

Men annat är det för Alice Stenlöf som inte är med på samma noter.

– Jag har aldrig fejkat i hela mitt liv. Jag förstår inte ens varför man gör det, tillägger hon. 

"Mitt bästa sextips till tjejer"

Bianca gav i sitt tidigare poddavsnitt råd till killar om hur de kan gå till väga för att lättare få tjejen att komma. Men denna gång riktade hon sig till tjejerna. 

Alice Stenlöf & Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av landets största poddar där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Bildkälla: Stella Pictures 

– Alltså, jag har bara kunnat komma av ytlig stimulans, fram till min tantra-kurs jag var på där jag lärde mig att göra knipövningar. Och alltså det förändrade mitt sexliv totalt. Nu bara jag stoppar in ett finger så är det liksom "wow", säger Bianca. 

– Man sitter i skräddarställning 10 minuter varje morgon och kniper där nere. Men du ska kunna andas medan du kniper. Men det handlar om att träna upp musklerna där nere då man annars inte gör det så mycket. Du kan ha svårt för att komma av penetrationssex men det behöver varken bero på att man gör någonting fel – utan det är knipövningarna som är viktiga. Det blir såååån skillnad, avslutar Bianca.

Har du svårt för att få orgasm?