Söndag 9 Maj
Stockholm

Carolina Gynning om nya kärleken: "Vi hånglade efter en timme"

Viktor Philipson pekas ut som Gynnings nya kärlek
Carolina Gynning berättar om sin nya kärlek. Viktor Philipson pekas ut som Gynnings nya pojkvän. Foto: Stella Pictures, Instagram/viktorphilipson

För en vecka sedan så träffade Carolina Gynning mannen i sitt liv. Efter en timme hånglade de, och Carolina berättar att det känns som att hon går på moln. Viktor Philipson, 33, pekas nu ut som hennes nya kärlek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Viktor PhilipsonCarolina Gynning, 40, och Carina Berg, 41, driver podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva" och i det senaste avsnittet berättar Carolina om sin nya kärlek. För en vecka sedan träffade Carolina mannen som hon kallar för "jägaren".

– För att han är en jägare. Han är skitbra på att skjuta. Inga andra män behöver göra sig något slags besvär för nu har jägaren klivit in med sitt laddade gevär och tagit över ALLT, säger Carolina.

Carina Berg frågar om det är så att hon har legat med någon och om det var därför hon var sen till poddinspelningen.

– Det kan man säga. Så in i helvete! Giltiga skäl till att Gynning kommer sent: samlag!, skrattar hon. 

Carolina Gynning är riktigt nykär – något som hon berättar om i podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva". Bildkälla: Stella Pictures

"Jag är så jävla kär"

Senare i podcasten frågar Carina om Gynning är i en relation.

– Det kan jag inte säga ännu för det är väldigt, väldigt nytt. Men jag är så jävla kär! Jag är så jävla kär Berg så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder. Och han sa till och med "alltså vi kan inte sitta här och hångla nu för det är kanske lite too much liksom", berättar Gynning i podcasten.

Carolina berättar att de hade fått kontakt via en gemensam vän, och att de började höras på sms. De sågs senare på en restaurang med ett gäng vänner.

Viktor Philipson, 33, pekas ut som Gynnings nya kärlek. Bildkälla: Instagram/viktorphilipson

– Det var så vackert. Jag känner mig wild and crazy. Det här är den här kärleken som händer i mitt liv just nu. Det var länge sedan jag träffade någon som...Det är som en film hela tiden. Allt är som en film och jag tror att med den här människan skulle det kunna vara som en film alltid, säger hon vidare om den nya kärleken.

Viktor Philipson pekas ut som Gynnings nya pojkvän

Carolina sammankopplades tidigare med Pierre Leander, men den som enligt Stoppa Pressarna pekas ut som hennes nya pojkvän är ingen mindre än Viktor Philipson, 33. 

Viktor är son till kungavännen Aje Philipson, 76, och Gisela Schöön, 57.

Viktor är son till kungavännen Aje Philipson. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

På Instagram bjuder Viktor ofta på just bilder från sina många jakt och fisketurer världen över – så smeknamnet "Jägaren" passar minst sagt in. En av hans jaktkompisar är faktiskt ingen mindre än Leif GW Persson. 

Grattis till kärleken!  

Kommentera
Kopiera länk
Dela