Bianca bryter ihop på restaurangen av hjärtesorg: "Aldrig mått så här"

Det är i säsongsavslutningen av Wahlgrens värld som tittarna får se en sida av Bianca Ingrosso som de inte tidigare sett. Det utspelar sig känslosamma scener på familjesemestern i Thailand och Bianca mår väldigt dåligt.


Det är i kvällens säsongsavslutning av Wahlgrens värld som tittarna får se det absolut mest känslosamma avsnittet av programmet någonsin. 

Bianca Ingrosso berättade för ett par veckor sedan om hur mycket hon då fruktade för när Thailand-avsnitten skulle visas på TV. Detta då det spelandes in strax efter hennes och Phillipe Cohens uppbrott. 

I två avsnitt får tittarna följa med på familjens Thailandresa där Pernilla, Benjamin, Theo och Bianca njuter av sol, bad och mysiga middagar. Men semestern blev långt ifrån hur familjen tänkt sig. 

Bianca mår nämligen så pass dåligt av sin hjärtesorg att hon bryter ihop på stranden en dag då familjen är på utflykt. Pernilla frågar hur det är fatt och Bianca väljer då att sätta ord på känslorna som alla som gått igenom ett heart break – känner till. 

– Jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Jag är fucked up. Jag vill inte sjunga ramsor eller skoja utan jag vill bara att alla låter mig vara ifred, säger hon i tårar. 

Det utspelar sig känslosamma scener i kvällens säsongsavslutning av Wahlgrens värld. Bildkälla: Dplay
Benjamin gör vad han kan för att trösta sin syster. Bildkälla: Dplay

– Jag kommer inte att må bra på antagligen två år.

– Jo det kommer du att göra, säger Benjamin och klappar Bianca på ryggen. 

– Nej rör mig inte, säger Bianca. 

Programmet sänds torsdag 11 april 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om ett hjärtekross?
Tack för din röst!