Phillipe Cohen
" It's complicated. Jag är med någon nu, men jag är inte riktigt redo med att gå ut med vem det är", säger Bianca. Men nu påstår sig fansen ha lirkat ut vem pojkvännen är - Foto: Stella Pictures

Fansens spekulation: Här är bilden som avslöjar Bianca och Phillipes relation

Bianca Ingrosso är inte längre singel, men vem är egentligen hennes nya pojkvän? Det påstår sig fansen ha slagit fast efter hennes senaste bild på Instagram.


Bianca Ingrosso, 24, varit singel sedan i höstas. Då tog det slut med den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Hon har hittills levt det glada singellivet men för ett par veckor sedan började fansen att spekulera i om hon och Philippe hittat tillbaka till varandra igen. Detta då de synts till på samma restauranger samt att de började följa varandra igen på Instagram. Men tveksamheterna har varit lika många. 

I sina vloggar och poddavsnitt har Bianca pratat om "sin nya kille" och "nya relation" samt benämnt Phillipe som sitt ex vilket fortfarande fått många att tro att Bianca blivit tillsammans med en helt ny kille. 

Bianca och Phillipe träffades redan när de var 16 och 17 år gamla. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca gästade tidigare"Tom och Petters podd" tillsammans med vännen Alice Stenlöf, och killarna var då väldigt nyfikna på hur det låg till med Biancas nya relation. 

– Är du singel nu?, frågade Tom. 

– Nej det är jag inte. It's complicated. Jag är med någon nu, men jag är inte riktigt redo med att gå ut med vem det är, svarade Bianca. 

Men nu påstår sig fansen ha lirkat ut vem pojkvännen är – nämligen Phillipe. 

Tidigare under veckan befann sig nämligen Phillipe på den italienska restaurangen Un Poco i Stockholm. På sin Instagramstory filmade han med svepande rörelser över sitt bord där det låg en väldigt speciell pastarätt med en burrata-ost ovanpå, samt ett par glas vin bredvid. 

Ett par dagar senare publicerade Bianca en bild på exakt samma pastarätt , från exakt samma bord men från den vinkeln som då skulle ha varit bredvid Phillipe. På bordet sägs även samma glas vin stå på samma ställen. 

"If I was a pasta I would be a fusilli", skrev Bianca till sin bild. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"Phillipe är också där", skrev en användare i kommentarsfältet.  

Bianca har tidigare även mött kritik av fansen på grund av sitt poddavsnitt där hon pratar om hur man tar sig igenom ett break up. De menade då att "det inte räknas" om man sedan går och blir tillsammans med mitt ex igen. Läs mer om det här. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du kunnat bli tillsammans med ditt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.