Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leif "GW" Persson har hälsoproblem – läggs in på sjukhus

- 14/04/2019, 12:22 -
Leif "GW" Persson

Leif "GW" Persson ska läggas in på sjukhus

Anders Wiklund/TT, Erik Simander/TT

Leif "GW" Persson berättade i TV4:s Nyhetsmorgon att han kommer att läggas in på sjukhus. Anledningen är att han har hälsoproblem.

Leif "GW" Persson, Sveriges kanske mest folkkäre kriminalprofessor, ska läggas in på sjukhus. 

Under söndagsmorgonen gästade GW TV4:s program Nyhetsmorgon för att prata om åtalet mot poliserna som sköt till döds 20-årige Eric Torell förra sommaren.

– Åklagaren tycks ju ha ansenliga problem med det här åtalet, det framskymtar mellan raderna. Hade han vågat så hade han nog helst skrivit av det, men att skriva av det här ärendet går ju helt enkelt inte. Det här måste ju granskas av en domstol, sade Leif GW Persson i Nyhetsmorgon.

Men när samtalet började lida mot sitt slut tog programledaren upp att professorn inte kommer att medverka i några tv-sändningar under den närmaste framtiden. 

"Problem med hälsan"

Anledningen är att GW ska läggas in på sjukhus på grund av hälsoproblem. 

– Jag ska vara borta en månad. Jag har problem med hälsan så jag ska in på sjukhus, men det är inget dramatiskt eller så. Det är på förhand planerat. Men det är meningslöst att skicka brev och mejl till mig för jag kommer inte att svara, sade Leif GW Persson i programmet.

Han avslutar: 

– Tanken är att jag ska bli piggare.

Nyheter24 har gjort ett quiz om den folkkäre kriminalprofessorn. Hur mycket kan du egentligen om honom? Gör quizet här!

Kommer du sakna GW i tv-rutan?