Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu smyger inte Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen med sin relation längre

- 15/04/2019, 15:38 -

Det som följarna länge spekulerat i har nu fått ett svar. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen dejtar igen och nu orkar de inte längre smyga med det.

Bianca Ingrosso, 24, varit singel sedan i höstas. Då tog det slut med den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Hon har hittills levt det glada singellivet men för ett par veckor sedan började fansen att spekulera i om hon och Philippe hittat tillbaka till varandra igen. Detta då de synts till på samma restauranger samt att de började följa varandra igen på Instagram. Men tveksamheterna har varit lika många. 

Bianca & Phillipe
Bianca och Phillipe har gjort slut omkring fyra gånger. Men sedan hittat tillbaka till varandra. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

I kommentarsfälten har vissa fans påstått att "Stockholm är litet" och att det är lätt att hamna på samma restauranger och krogar om man är ute i svängen. Men efter en specifik bild så blev de flesta ganska så säkra på att profilerna hittat tillbaka till varandra. 

Tidigare under veckan befann sig nämligen Phillipe på den italienska restaurangen Un Poco i Stockholm. På sin Instagramstory filmade han med svepande rörelser över sitt bord där det låg en väldigt speciell pastarätt med en burrata-ost ovanpå, samt ett par glas vin bredvid. 

Un Poco
Bianca och Phillipe befann sig vid samma bord på restaurangen Un Poco. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Ett par dagar senare publicerade Bianca en bild på exakt samma pastarätt , från exakt samma bord men från den vinkeln som då skulle ha varit bredvid Phillipe. På bordet sägs även samma glas vin stå på samma ställen. 

Efter Un Poco-kvällen har det uppdaterats friskt från både Bianca och Phillipe – och alla uppdateringar är alltid från samma ställe och under samma tidpunkt. 

Läs mer: Det skrev Phillipe Cohen i smset som gjorde att han och Bianca Ingrosso blev tillsammans igen

Bland annat var de båda på Oliver Ingrossos spelning i Göteborg, där de filmade från samma plats i publiken. De har lagt upp klipp från Modern Family från samma scener samt att de filmat varandras brunch – på samma restaurang. 

Och som vi alla vet – gammal kärlek rostar aldrig.