Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det skrev Phillipe Cohen i smset till Bianca Ingrosso

- 16/04/2019, 09:28 -

Bianca Ingrosso har nu bekräftat att hon och Phillipe Cohen hittat tillbaka till varandra igen. Paret gjorde slut i december men efter fyra månader blev de tillsammans igen. Bianca mottog nämligen ett sms från Phillipe...

Nu är det bekräftat. 

Biancas nya pojkvän är ingen mindre än *trumvirvel* – exet Phillipe Cohen. Det är i podden "Alice och Bianca – säger man A måste man säga B" som Bianca nu väljer att berätta om allting som hänt. 

– Under min singelperiod har jag hittat livsglädje igen. Jag har börjat älska mitt liv och mig själv. Men det har ju då gjort att jag hittat kärleken igen. Jag har träffat personen i omkring tre veckor nu. Jag hoppas att folk har förstående för att jag hållit på det lite, berättar hon. 

Bianca och Phillipe
Bianca och Phillipe träffades redan när de var 16 och 17 år. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– För tre veckor sedan var jag överlycklig över min tillvaro. Jag sitter och har körlektion och får då ett sms av Phillipe. Saken är den att vi stött på varandra mycket ute – men inte hälsat. Jag vill inte hålla på att hälsa på mitt ex, utan jag ville bara ha kul. Men jag tyckte det var skönt att vi inte behövde hälsa så mycket ute, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso väljer nu att berätta allt i sin podd. Bildkällla: Bianca Ingrosso Instagram

Dock kände inte Phillipe samma sak. De spontana mötena ute blev något påfrestande just av anledningen att de inte pratade med varandra. 

– Men jag fick då det här smset där han skrev att han tyckte att det var jobbigt att vi inte hälsade samt att han saknade mig. Han skrev även att han ångrar en del saker, som att han inte kämpade i slutet. Jag vill ju kämpa men det ville inte han, berättar Bianca. 

Phillipe Cohen
Phillipe Cohen skickade iväg ett sms till Bianca där han skrev att han saknade henne. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Efteråt funderade Bianca på vad hon ville göra med deras relation och det slutade med att de träffades och började dejta. 

– Vi sågs ett par dagar efter detta sms. Jag var jättelugn och inte nervös alls. Men han var faktiskt jättenervös. Men då sa han exakt vad han kände. Att han aldrig varit så kär och säker på att han vill att vi ska vara tillsammans. Att han vill att det ska vara vi.

Bianca poängterar även att break ups inte alltid måste vara negativa, utan kan föra folk ännu närmare varandra. 

– Det här var antagligen det bästa som hänt vårt förhållande. Men vi båda behövde vara på eget håll lite och jag har ju lärt mig att man inte ska ta varandra för givet, säger Bianca. 

Och precis så blev det. Paret är nu tillsammans och upp över öronen förälskade.