Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det sa Emilio Ingrosso till Bianca under uppbrottet med Phillipe

- 16/04/2019, 12:26 -

Bianca Ingrosso har nu bekräftat att hon och exet Phillipe Cohen blivit ett par igen. Hon väljer också att berätta om stödet hon fick av vänner och familj. Bland annat från hennes pappa.

Det var i december förra året som Bianca Ingrosso låg hjärtekrossad på stranden i Thailand under Wahlgren/Ingrossos familjesemester. Anledningen var att hon hade blivit dumpad av pojkvännen Phillipe Cohen. Månaderna som följde fokuserade Bianca mycket på sitt jobb, showcast, sminkmärke och lägenhetsköp. Hennes vänner anordnade även en så kallad "sluthippa" för Bianca som är en slags singelfest. 

Men fyra månader senare fick hon ett sms – av ingen mindre än Phillipe. Paret började dejta på nytt och idag är de tillsammans igen vilket Bianca bekräftade i sitt senaste poddavsnitt. 

Bianca & Phillipe
Bianca och Phillipe har hittat tillbaka till varandra. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men någon som redan hade förutspått hur det hela skulle bli – var hennes pappa Emilio Ingrosso

"Det kommer att ske"

Emilio sa till Bianca att han kände på sig att det skulle komma ett sms, och att hon skulle vara tvungen att förhålla sig till det. 

– Nu fokuserar du bara på sig själv för det kommer att komma ett sms. Och då vill du vara så stark som du bara kan bli. Ska det någonsin bli ni igen vill du inte vara den Bianca du varit i ditt tidigare förhållande, utan den Bianca du är nu. 

Bianca och Emilio
Emilio hade redan förutspått vad som skulle ske. Bildkälla: Stella Pictures

Sagt och gjort så träffades Bianca och Phillipe efter smset och Bianca var då chockad över hur trygg och lugn hon kände sig. 

– Vi sågs ett par dagar efter detta sms. Jag var jättelugn och inte nervös alls. Men han var faktiskt jättenervös. Men då sa han exakt vad han kände. Att han aldrig varit så kär och säker på att han vill att vi ska vara tillsammans. Att han vill att det ska vara vi, berättar hon.