Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om förhållandet med Phillipe: "Fått reda saker"

- 23/04/2019, 15:32 -

Kärleken blomstrar mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen – och Bianca är riktigt nykär. Men vägen dit var inte spikrak.

Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25, är ett par igen. Paret gick skilda vägar i höstas, men efter månader efter hjärtesorg så återförenades Bianca och Phillipe. Kärleken mellan dom är nu starkare än någonsin. Det är alltså en riktig nytändning vi snackar om!

– Det har varit väldigt mycket mys. Väldigt mycket sex. Allting är väldigt passionerat. Han tar ju inte mig en dag för givet, eller oss. Vi kan ligga och kolla på varandra när vi ligger i soffan och kollar på "Modern Family" och bara "det här är så sjukt att vi är här igen". Jag är så kär, säger Bianca lyriskt och fortsätter: 

– Att vi ännu en gång går och äter middag på vår favoritrestaurang, när vi går på promenader, att vi håller varandra i handen. När pirret bara rusar genom hela kroppen och båda två ba säger samtidigt "jag älskar dig", säger Bianca i podcasten "Har du sagt A får du säga B".

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/flippcohen

"Har fått reda på saker"

Bianca och Phillipe har en lång kärlekshistoria bakom sig och har varit ihop från och till i fyra års tid. Detta har ju självklart gjort att han även står nära Biancas familj.

– Blandat med att vi har varit nykära och vi har myst och vi har haft jättebra sex och det har varit familjemiddagar eftersom han är så sjukt nära min familj, och jag är väldigt nära hans familj också. Jag har ju pratat väldigt mycket med hans syster under vårt breakup, berättar Bianca i podcasten.

Under perioden då de bägge var singlar så hade de vissa svartsjukeperioder.

– Nu i efterhand när man har fått reda på saker och fått höra saker, säger Bianca. 

Hon förtydligar att de litar på varandra till hundra procent – men att vägen till lyckan inte var helt spikrak. Det blev en hel del tjafs och olika dilemman att lösa innan de kunde komma till det stadie de befinner sig på idag.