Paulina "Paow" Danielsson
Paulina "Paow" Danielsson öppnar upp sig om att hon tar kokain i vissa perioder. - Foto: Instagram/kattpaow

Paulina "Paow" Danielssons ärliga ord om kokainet: ”Jag är inte emot det”

Paulina ”Paow” Danielsson öppnar upp sig om att hon ibland tar kokain. Hon berättar att hon i vissa perioder tar mer av drogen och att hon känner för att vara ärlig med det.


Paulina ”Paow” Danielsson, 25, öppnar upp sig om sitt festande och relation till droger i podcasten "Nemo möter en vän". 

I podden avslöjar hon att hon mer eller mindre romantiserar drogen kokain. 

Till Nyheter24 säger Paulina "Paow" Danielsson att hon bara svarade ärligt på en fråga som hon fick och att hon vet att det är dåligt att ta kokain. 

– Många gör det ju, men alla ljuger om det, säger Paulina till Nyheter24. 

Hur ofta tar du kokain?

– Ibland händer det oftare, ibland mer sällan. Men jag får inte sug för det. Jag tar det ibland på efterfest och framförallt utomlands, när jag är inne i festperioder. Som i Marbella eller på Ibiza, säger hon. 

Paulina "Paow" Danielsson öppnar upp sig om att hon tar kokain ibland. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Trots att Paulina ibland tar drogen kokain tycker hon att det är bra att det är olagligt. 

– Jag är inte emot att man tar det, jag ser det så pass ofta. Men det är bra att det är olagligt, det är det mycket som borde vara, säger Paow. 

Nyligen varit inne i tung period

I podcasten öppnar hon också upp sig om att hon har haft tunga perioder och att hon då har självmedicinerat. 

Till Nyheter24 berättar hon att det är ångestdämpande som hon använder sig av då. 

– Jag har fått ångestdämpande utskrivet tidigare, sen när jag har haft en tung period och haft så mycket ångest så jag inte orkat bädda sängen, då har jag tagit fram dem. Istället för att söka hjälp, säger Paulina. 

Paulina "Paow" Danielsson var inne i en tung period ganska nyligen och kände att hon vara nära att gå in i väggen. 

– För sex-sju veckor sedan mådde jag väldigt dåligt. Jag var sönderstressad och nära att gå in i väggen. Då tog jag lugnande mot min psoriasis. Jag låg mycket hemma i sängen och tittade på serier. Jag är inte helt ute från det än, men jag mår mycket bättre nu. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att kokain ska legaliseras?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".