Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paulina "Paow" Danielssons ärliga ord om kokainet: ”Jag är inte emot det”

- 23/04/2019, 16:50

Paulina ”Paow” Danielsson öppnar upp sig om att hon ibland tar kokain. Hon berättar att hon i vissa perioder tar mer av drogen och att hon känner för att vara ärlig med det.

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, öppnar upp sig om sitt festande och relation till droger i podcasten "Nemo möter en vän". 

I podden avslöjar hon att hon mer eller mindre romantiserar drogen kokain. 

Till Nyheter24 säger Paulina "Paow" Danielsson att hon bara svarade ärligt på en fråga som hon fick och att hon vet att det är dåligt att ta kokain. 

– Många gör det ju, men alla ljuger om det, säger Paulina till Nyheter24. 

Hur ofta tar du kokain?

– Ibland händer det oftare, ibland mer sällan. Men jag får inte sug för det. Jag tar det ibland på efterfest och framförallt utomlands, när jag är inne i festperioder. Som i Marbella eller på Ibiza, säger hon. 

Paulina
Paulina "Paow" Danielsson öppnar upp sig om att hon tar kokain ibland. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Trots att Paulina ibland tar drogen kokain tycker hon att det är bra att det är olagligt. 

– Jag är inte emot att man tar det, jag ser det så pass ofta. Men det är bra att det är olagligt, det är det mycket som borde vara, säger Paow. 

Nyligen varit inne i tung period

I podcasten öppnar hon också upp sig om att hon har haft tunga perioder och att hon då har självmedicinerat. 

Till Nyheter24 berättar hon att det är ångestdämpande som hon använder sig av då. 

– Jag har fått ångestdämpande utskrivet tidigare, sen när jag har haft en tung period och haft så mycket ångest så jag inte orkat bädda sängen, då har jag tagit fram dem. Istället för att söka hjälp, säger Paulina. 

Paulina "Paow" Danielsson var inne i en tung period ganska nyligen och kände att hon vara nära att gå in i väggen. 

– För sex-sju veckor sedan mådde jag väldigt dåligt. Jag var sönderstressad och nära att gå in i väggen. Då tog jag lugnande mot min psoriasis. Jag låg mycket hemma i sängen och tittade på serier. Jag är inte helt ute från det än, men jag mår mycket bättre nu. 

Tycker du att kokain ska legaliseras?