Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

reagerade Alice på att Bianca och Phillipe är ihop igen

- 27/04/2019, 19:39

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är riktigt nykära – något som Bianca berättar ALLT om i det senaste avsnittet av podcasten "Har du sagt A får du säga B". Men hur tog Alice Stenlöf nyheten om att Bianca och Phillipe är ihop igen?

Få kan ha undgått att kärleken blomstrar mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25, igen. 

Paret var ihop från och till under fyra års tid, men i höstas valde de att gå skilda vägar. Den som följer Bianca i bland annat "Wahlgrens värld" har inte kunnat missa hur hon öppet berättat om uppbrottet och de svåra känslorna. 

Men efter mycket gråt och sorg så hittade paret slutligen tillbaka till varandra – och nu är de mer kära än någonsin.

I det senaste avsnittet av podcasten "Har du sagt A får du säga B" som Bianca har tillsammans med bästa vännen Alice Stenlöf, 22, så berättar Bianca om sin relation. Hon beskriver deras härliga vardag med massor av mys, sex och kärleksförklaringar. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso pratar ut i podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

Något som Bianca är nyfiken på är hur Alice reagerade på att Bianca och Philipe är ett par igen.

– Det känns väldigt bra på något sätt. Jag har inte tagit del av det men det känns bara...Främst är jag glad att du mår bra. Det känns väldigt tryggt och lugnt. Jag tycker att det känns väldigt bra, jag tycker att det känns som att ni har det jävligt bra ihop, säger Alice.

Bianca kan inte låta bli att berätta mer om nytändningen mellan henne och Philippe.

– Alltså vi är så jävla kära, det är helt sjukt. Alltså varje dag. Du vet ju hur bra han är på att skicka såna här noveller till mig. Varje dag skickar vi såna till varandra, säger Bianca och hyllar sedan hans sätt att förmedla kärlek i skrift.

Alice föreslår då att Phillipe ska skriva en bok.

– Eller en sexnovell, för att dom...Nej men vi är väldigt, väldigt kära. Det är kul att få vara kär igen, svarar Bianca då.

Bianca Ingrosso och Philipe Cohen.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen. Bildkälla: Stella Pictures.

Alice förklarar då att hon har längtat efter att se Bianca lycklig.

– Vare sig det blev med honom igen eller om det var med någon ny så har jag längtat efter att du ska känna såhär, säger Alice.